-
به راهنمایی تمام دوستان نیازمندباتشکرازمدیریت محترم
باسلام عرض خسته نباشیدبه تمامی دوستان عزیزمن می خواستم یه سایت بزنم تموم کاراش را پیگیرکه شدم کارم رسیدبه قالب بهم گفتن قالب جوملا هم رایگان هم خیلی خوب ولی من هیچ چیزی نه درمورد قالب می دونم نه می دونم چه جوری به عنوان قالب تو سایت بزارم یه راهنمایی بهم بکنیدممنون میشم.درضمن می خواستم بدونم این قالب آیاانجمن هم دارچون من بیشتین کارم باانجمنش برام مهم بازهم تشکرازتمامی دوستان که این پست منو می خونندوکمکم می کنند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2013 07:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1سئوال دیگراگر من همین طورکه تبلیغتون اعلام کرده دامنه وهاستم از گروه مهندسی ثمین بگیرم نصب رایگان قالب داره؟؟؟؟؟؟
-
-
یکی کمکم کنه یا حداقل یه قالب بهم معرفی کنید که انجمن داشته باشه برای سایت تفریحی وفروشگاهی تجاری باشه همه باهم ممنون میشم کمکم کنید
-
-
به جمع جوملایی ها خوش آمدید
اولین قدم شما باید کتاب جامع جوملا را مطالعه بفرمایید
قدم دوم قالب های جوملا بسیار متنوع و شی گرا می باشند و شما در این زمینه با مشکلی بر نخواهید خورد
انجمن هم پشتیبانی میشه
Kunana
My BB
Phpbb
SMF
همه اینها رو می تونید برای استفاده از انجمن در سایت جوملایی به کار ببرید
قالب هم که رایگان و تجاری انقدر ریخته که شما فقط کافیه گوگل رو جستجو کنید
برای نیاز شما بهتره در گوگل قالب فروشگاهی و تجاری رو جستجو کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
A-G-N
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسلام عرض خسته نباشیدبه تمامی دوستان عزیزمن می خواستم یه سایت بزنم تموم کاراش را پیگیرکه شدم کارم رسیدبه قالب بهم گفتن قالب جوملا هم رایگان هم خیلی خوب ولی من هیچ چیزی نه درمورد قالب می دونم نه می دونم چه جوری به عنوان قالب تو سایت بزارم یه راهنمایی بهم بکنیدممنون میشم.درضمن می خواستم بدونم این قالب آیاانجمن هم دارچون من بیشتین کارم باانجمنش برام مهم بازهم تشکرازتمامی دوستان که این پست منو می خونندوکمکم می کنند

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)