-

نوشته اصلی توسط
kimiaparseh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
favicon.ico رو پیدا کردم وقتی باز میکنم یه سری کدهای نوشتاری میاد:
h( »f½hoe[ÑÍÈ„JjM8…Jj7ËhÊk¨“wÉoÍkÊqÍnS(ýþ Íqÿþÿv:îÒ³Ët‚F„FÅe„GÄhÑÏÏÐÑ ŠJŽFTB+ŒLj: ËnÍnl= éíòÆyË®‰È{ÊÊÊåÜÒ UFùòïa7¥UƒI¢Y¤[ж˜ýøïÒ¶˜m7ÈnÈ¡uÇoÿøø¯¨¥L®^ ™”ÿÿûÍq®aÉÀ¶i\L¶dšO¸{;¸d•Ž}U Šqe3™XÄdÂgj3J$Í‚,Èj`ZGÊj©[Ì…5á´þýÿÎpÿÿü®ao@Ôˆ5ðѪ€laÙ ××ìîî—LµaZ0™R?BEá¬s°‡`xdSª¦¡ ¥Xáåæ…Ic;HÌp¡˜Šž˜“—E³^³a“i> N›N›Q¡TË|%¿g¡W`8†HªTˆHÉjª]«]Ëm ˜‹ýÿþjYFñèÞS,ÿÿþöèÕXH8÷ðí¹µ´ ®{d2›X
از کجا بدونم همون آیکن می باشد؟ و اگر بخوام آیکن جدید رو آپدیت کنم باید با چه فرمت و نامی این کارو انجام بدم؟
درود
دوست عزیز این کد رو چرا قرار دادی . شما باید view رو در هاست بزنید تا فاوی ایکون دیده شود .
شما از هاست به قالبتون برید و favicon.ico رو حذف کنید و یه آیکون که مد نظر شماست رو با نام favicon و فرمت ico آپلود کن .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوب میتونی در این مورد استفاده کنی
با احترام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
01-07-2013 07:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من از DirectAdmin استفاده می کنم، favicon.ico گزینه view ندارد، دو گزینه copy و rename وجود دارد!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)