من یه قالب دارم 25 مگابایت حجم داره وقتی میخواهم نصب کنم نصب نمیکنه و اصلا خطایی نمیده جریانش چجوری چجوری باید نصبش کنم

من یه قالب دارم 25 مگابایت حجم داره وقتی میخواهم نصب کنم نصب نمیکنه و اصلا خطایی نمیده جریانش چجوری چجوری باید نصبش کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما یک بسته نصبی قالب quick start دارید که شمال نسخه ای از جوملا + قالب + مازول های قالب می باشد
این بسته از مدیریت افزونه های جوملا نصب نمی شود
بلکه باید این بسته را در یک پوشه سایت اکسترکت کنید و مانند یک جوملای صفر عملیات نصب جوملا را دنبال کنید تا قالب و افزونه های پیوستش به همرا جوملای جدید نصب شود .و یک سایت اماده تحویل دهد
اگر شما در حال حاضر صاحب یک سایت هستید باید در سایتی که این بسته را دانلود کردید به دنبال قالب تنها باشید
این قالب تنها قابل نصب بر روی سایت شما می باشد
موفق باشید
من خیلی مبتدی یه ذره ساده تر توضیح بدی و تمام کارهایی را که باید انجام بدم مرحله به مرحله بگی ممنون میشمنوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام و کسب اجازه از دوست عزیزم جناب پونودی .
دوست عزیز فایلی که شما در دست دارید فقط فایل قالب نیست . یک بسته نصبی کامل است . یعنی همراه با خود جوملا ، ماژول ها ، پلاگین ها و قالب .
شما جوملا را بر روی هاست خود پاک کنید و این بسته را جایگزین کنید . نصب این بسته همان نصب جوملاست . هنگام نصب بر روی گزینه نصب نمونه ها کلیک کنید تا بسته شما کامل نصب شود و قالب همان قالب مد نظر شما باشد .
موفق باشید .
الان من کل بسته رو نصب کردم ولی تم(Subway) نصب نشده بودنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید در مرحله آخر نصب گزینه "نصب اطلاعات نمونه" را فعال کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)