باسلام به دوستان گرامی؛
من در نصب جوملای 2.5 از مرحله 6 به بعد نمی توانم بروم!!!!!
لطفا من را راهنمایی کنید.

باسلام به دوستان گرامی؛
من در نصب جوملای 2.5 از مرحله 6 به بعد نمی توانم بروم!!!!!
لطفا من را راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز مرحله 6 یعنی کدوم مرحله منظورتون وارد کردن اطلاعات دیتابیس هست ؟ اگر این مرحله رو نمیتونید رد کنید به نکات زیر دقت کنید
نام کاربری و نام دیتابیس دارای دو قسمت هستند توجه کنید هر دو قسمت رو وارد کنید
حتما دقت کنید موقع ساخت دیتابیس کاربر رو به دیتابیس متصل کنید
موفق باشید
سلام،من plesk دارم،دیتابیس تعریف کردم،کاربر تعریف کردم،وقتی مرحله 6 ایمیل و نام سایت و نام مدیر و ... وارد می کنم،ادامه میزنم،تا صبح فقط لود میشه!!!! اتفاق دیگه ای نمی افته!!! به مرحله پایان نصب نمیره،چیکار باید کرد؟!
جوملا خودتون رو از جوملا جهانی دانلود و نصب کنید و سپس زبان ارائه شده توسط گروه رو دریافت و نصب کنبد
پیرو راهنمایی دوست عزیز آقا رضا این لینک زبان هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای خود جوملا هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشید
من هم همین مشکل رو دارم.
جوملا رو هم از همین سایت دانلود کردم.
لطفا بیشتر راهنمائی کنید. مشکل از کجاست؟
سلامنوشته اصلی توسط olmert [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل configuration.php رو ایجاد کنید و پرمیشن اونو رو نوشتن تنظیم کنید.
موفق باشید
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطور باید این کار رو انجام بدیم؟ میشه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید.
من کارهائی که دوستان گفتند رو انجام دادم ولی هنوزم همین مشکل رو دارم.
فایل configuration.php رو تو هاست ایجاد کردم و هیچ متنی داخلش ننوشتم. writeble ش هم رو yes بود. ولی بازم مشکلم حل نشد.
کنترل پنلم پلسک 9 . لطفا راهنمائی کنید.
Recommended settings:
PHP Version >= 5.2.4 Yes Zlib Compression Support Yes XML Support Yes Database Support:
(mysql)Yes MB Language is Default Yes MB String Overload Off Yes INI Parser Support Yes JSON Support Yes configuration.php Writeable Yes
These settings are recommended for PHP in order to ensure full compatibility with Joomla.
However, Joomla! will still operate if your settings do not quite match the recommended.
Directive Recommended Actual Safe Mode Off Off Display Errors Off On File Uploads On On Magic Quotes Runtime Off Off Magic Quotes GPC Off On Register Globals Off Off Output Buffering Off Off Session Auto Start Off Off Native ZIP support On Off
ممکنه به اینا هم مربوط باشه؟
ویرایش توسط mamali7 : 04-09-2013 در ساعت 05:37 PM
دوست عزیز سلام
این بیشتر بخاطر عدم سازگاری هاست شما میباشد
اگر هم مشکل را حل کنید در ادامه باز ممکن است مشکلات دیگری هم داشته باشید
پیشنهاد میکنم از هاست های لینوکس استفاده نمایید
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)