-
تبدیل از مامبو به جوملا
با سلام
دنبال یک متخصص مامبو و جوملا هستم که سایت من رو تبدیل به جوملا کنه. در حال حاضر از مامبو استفاده می کنم و بدلیل مشکلی نامعلوم (احتمالا کش) صفحه سفید میاد.
لذا برای تبدیل سایت مامبویی خودم به سایت جوملایی (ترجیحا بهترین و آخرین ورژن ها) درخواست انجام کار دارم به این شرح:
بانک اطلاعاتی تبدیل بشه و مطالب و اگر شد منوها در سایت جوملایی جدید بیاد. نیازی به اومدن قالب و پلاگین و افزونه ها نیست.
خواهشا سریعتر پیشنهاد قیمت بدید ترجیحا با پیامک و ایمیل چون کارم یه جوریه که نمیتونم زیاد جواب تلفن بدم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] , 09157199630
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-07-2013 08:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
برای این مهاجرت شما باید ابتدا از مامبو به جوملا 1.0 و سپس به جوملا 1.5 و سپس به جوملا 2.5 مهاجرت کنید
به شما پیشنهاد میکنم از این کار صرف نظر کنید !
و در سابدومین یا فولدر جدیدی سایت جدید رو راه اندازی کنید و ادرس دهی اصلی رو روی اون قرار بدید
با این کار از نظر سئو هم به مشکلات کمتری بر میخورید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مشکل اطلاعات و مطالب زیادیه که روی بانک اطلاعاتی مامبو دارم اونا طی دوسال ارسال شده اند. علاوه بر این کاربران عضو سایت که خیلی تعدادشون زیاده؟
-
-
پس مراحلی که بیان شد را باید دنبال کنید
برای این منظور mambo 4.5.6 to joomla 1.0 را جستجو کنید. مطالب زیادی به شما نمایان خواهد شد. به جوملا که بیایید دیگه بقیه مراحل زمان زیادی رو نمیگیره ازتون
مهمش اینه که به جوملا 1 بیایید و بعد از اون به جوملا 1.5 و 2.5 کار ساده ای خواهد بود براتون 
در انجمن هم جستجو کنید مطالبی قبلاً بحث شده و کاربرهای زیادی اینکار را پیگیری کردند و انجام دادند
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)