-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ببین اگه گوگل بر حسب برچسب تو یا کلمات کلیدی تو کار کنه اینجوری پادشاهی نمیکرد .
من مقالات داخلی , خارجی زیادی خوندم که مهمترین مسائل . متن و محتوا ، لینک های با ارزش و smm هست .
موفق باشی عزیز
در ضمن در جوملا هیچ محدودیتی نیست
دوست عزيز منم قبول دارم كه مهمترين بخش محتوا هست ولي برچسب يا كلمات كليدي براي شناساندن اين محتوا بي تاثير نيست
البته يادم رفت بگم با افزونه كي2 مطلب ارسال ميكنم و تا جاي كه ديدم محدوديت تعداد برجسب بود از كجا بايد اين مجدوديت رو بردارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2013 04:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
vahid62
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز منم قبول دارم كه مهمترين بخش محتوا هست ولي برچسب يا كلمات كليدي براي شناساندن اين محتوا بي تاثير نيست
البته يادم رفت بگم با افزونه كي2 مطلب ارسال ميكنم و تا جاي كه ديدم محدوديت تعداد برجسب بود از كجا بايد اين مجدوديت رو بردارم
وقتی وارد مدیریت جوملات شدی نوشته ایجاد مطلب جدید . مطلب جدید بنویس و ذخیره کن . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)