-
مشکل عجیب هنگام ذخیره یک مطلب!
سلام
من به یه مشکل عجیب تو جوملا 2.5.8 برخوردم
1- با آخرین نسخه مرورگر فایر فکس بر روی ویندوز 7 وارد قسمت مدیریت سایت میشم و روی آیکن ایجاد مطلب جدید کلیک میکنم.
2- مطلب رو در کادر مطلب تایپ میکنم و یا از نوت پد مطلب رو کپی میکنم ( به هیچ عنوان مطلب رو از ورد و یا نرم افزار دیگه ای کپی نمی کنم )
3- مطلب در ظاهر مشکلی نداره و مطلب رو ذخیره میکنم.
4- به قسمت کاربری سایت میرم و میبینم که اول و آخر مطلب مثلا ده تا اینتر خورده! یعنی ده تا خط خالی هست!
5- در قسمت مدیریت مطلب رو برای ویرایش باز میکنم و میبینم که به مطلب بعد از ذخیره در بالا و پایین ده خط خالی اضافه شده!!
6- بارها و بارها خط های اضافه رو حذف میکنم و مطلب رو بارها و بارها ذخیره میکنم تا به صورت شانسی خط های خالی اضافه حذف میشن!
مشکل کجاست؟ (تمام این مراحل رو با آخرین نسخه مرورگر کروم هم تست کردم، هیچ تفاوتی حاصل نشد)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2013 01:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ویرایشگری که استفاده میکنید چی هست ؟
آیا در تنظیمات ویرایش اصلی جوملا تغییر خاصی دادید ؟ (مدیریت پلاگین tinyMCE)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
ویرایشگر پیشفرضم tinyMCE هست.
بله، دو تا تغییر توش داده بودم
1- در "چینش نوار ابزار" گزینه "راست" رو انتخاب کرده بودم
2- در "نوع ویرایشگر" گزینه "توسعه یافته" رو انتخاب کرده بودم
که فکر نمی کنم این دو تا تنظیم چنین تاثیری بگذاره
البته من جوملا رو از سایت جوملا انگلیسی دانلود و نصب کردم که تنظیمات پلاگین tinyMCE اون با تنظیمات همین پلاگین در جوملای دانلود شده از "جوملا فارسی" کمی متفاوته، آیا مشکل میتونه از این موضوع باشه؟
اگر بخوام جوملای نصب شده رو به "جوملا فارسی" تغییر بدم، باید کدوم فایلها و فولدر ها رو بریزم روی قبلی ها؟
آیا با جایگزین کردن فولدر ها جوملا انگلیسی و فارسی بدون هیچ مشکلی و به صورت کامل تبدیل به هم میشن یا اینکه وب سایت با زمانی که از ابتدا "جوملا فارسی" رو روی سایت نصب کرده باشم تفاوت هایی خواهد داشت؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)