-
اضافه کردن محتویات یک دیتابیس جوملا 2.5 به جوملا 2.5 دیگر ؟
سلام
دو تا سایت جوملایی هست که میخام مطالب اونها رو با هم ترکیب کنم و افزونه ای برای ترکیب یک جوملا 2.5 با جوملا 2.5 دیگه پیدا نکردم ، میخام بدون این که مطالب سایت جوملایی دوم پاک بشه مطالب و مجموعه ها و منو ها و کاربران سایت جوملایی اول به اون اضافه بشه از دوستان اگه کسی راهی بلده لطفا بگید مطالب هر کدوم از جوملا ها بالای 500 تا هست و دستی کلی زمان میبره ( برنامه نویسی هم بلد نیستم ) فکر می کنم باید جداول باهم ترکیب بشن ؟ لطفا کمک کنید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-10-2013 05:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
میتونید برای این انتقال از اموزش زیر استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون اما با این روش جدول ها روی هم ریپلیس میشن یعنی مطالب قبلی پاک میشن و مطالب جدید اضافه میشن اما من میخام مطالب جوملای قدیمی به مطالب جوملای جدید اضافه بشن .
خواهش میکنم یک نفر کمک کنه یعنی هیچ راهی وجود نداره ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
serkis
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون اما با این روش جدول ها روی هم ریپلیس میشن یعنی مطالب قبلی پاک میشن و مطالب جدید اضافه میشن اما من میخام مطالب جوملای قدیمی به مطالب جوملای جدید اضافه بشن .
خواهش میکنم یک نفر کمک کنه یعنی هیچ راهی وجود نداره ؟
طریقه ی انتقال را دوست عزیزمون مرصاد گفتند.
اگه می خواهند این طوری که گفتید باشه، بیایید جدوال content و categories را از قدیمی اکسپورت کنید، با این نکته که از قدیمی ها id رو در اکسپورت نگیرید. دقت کنید که پس از این کار id های مربوط به مجموعه های هر مطلب به هم خواهد ریخت که بعدا باید دستی درست کنید. البته راهی سفارشی هم میشه ایجاد کرد که حتی این مجموعه ها رو هم درست قرار بده، ولی زمانگیره و از حوصله ی این بحث خارجه.
(پیش از هر کاری پشتیبان تهیه کنید)
یا علی
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)