با سلام
چند ماژول برای نظرات استفاده کردم . ولی هیچ کدوم جواب نمیده ؟ تا روی دکمه ارسال کلیک میکنم میره بالای صفحه و هیچ پیغامی نمیده ! مشکل از کجاست؟
با تشکر

با سلام
چند ماژول برای نظرات استفاده کردم . ولی هیچ کدوم جواب نمیده ؟ تا روی دکمه ارسال کلیک میکنم میره بالای صفحه و هیچ پیغامی نمیده ! مشکل از کجاست؟
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جی کامنت رو نصب کنید
با احترام
نصب کردم جواب نمیده میگم فثط وقت ثبت نظر دکمه ارسال به جای دکمه back to top عمل میکنه این ماژول رو دارم ولی پاکشم کردم فرقی نکرد؟
احتمالا نظرات ثبت شده نیاز به تایید دارند تا نمایش داده شوند (این روندی است که افزونه k2 برای نظراتش از اون پیروی میکند)نوشته اصلی توسط s.iman [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته قابل تنظیم است که بدون تایید نظرات نمایش داده شوند. ولی توصیه نمیشود.
توی بخش مدیریت که باید بیاد ؟ کلا اگر تصویر امنیتی رو هم نزنین بازم خطا نمیگیره فقط با زدن دکمه ارسال میره بالا صفحه این آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله باید از قسمت مدیریت سایت این موارد را مدیریت کنید اگر این امکان برای شما فراهم نیست حتما افزونه تون مشکل داره.
تمام قسمت هاش هست فقط فکر کنم یک بخش میز کار باید داشته باشه اون نیست از چند جا دانلود کردم هم فارسی هم انگلیسی فکر کنم مشکل تو بعد عمل کردن دکمه ارساله چطور میشه کد این ماژول رو دید؟
از چه افزونه ای استفاده میکنید ؟
لینک دانلود ؟
لینک دانلود افزونه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل بعید میدونم از افزونه باشه
با تشکر از پیگیری شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)