-
مشکل هنگام بازدید از سایت
سلام یکی راهنماییم کنه.جوملا رو نضب کردم بعد از بخش مدیریت که نمایش سایت رو می زنم .سایت رو میاره با این نوشته ها در بالای سایت
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomina\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_core.php on line 26
Strict Standards:Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomina\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_stylesw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomina\templates\yougrids\yjsgcor e\yjsg_core.php on line 241
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2013 05:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این پیغام از بین خواهد رفت.
-
-
چه جوری غیرفعالش کنیم
ممکنه بیشتر توضیح بدید
ممنون
-
-
من از جوملا 2.5 و Xampp استفاده میکنم
و اروری را که دوستمون گفتن دارم
فقط اگر لطف کنید و بگید چه جوری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را غیر فعال کنم ممنون میشم
با تشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
179
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از جوملا 2.5 و Xampp استفاده میکنم
و اروری را که دوستمون گفتن دارم
فقط اگر لطف کنید و بگید چه جوری
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را غیر فعال کنم ممنون میشم
با تشکر
سلام
چه جوری نداره عزیز . روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تا به اموزش برید .
-
-
من در سایتم از جوملا 2.5 استفاده می کنم جوملا نصبه ولی سایت باز نمیشه ادرس سایت هم این است:alisemnani.ir
-
-
دوست عزیز جوملا رو توی کدوم پوشه نصب کردید ؟ توی public_html هست ؟ موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)