-
درخواست راهنمایی برای مشکل Fatal Error و خطای 500
سلام دوستان٬
وب سایتی داریم که اخیرا با باز کردن هر صفحه*ای٬ خیلی زیاد به خطای زیر که اسکرین شات گذاشتم بر می*خوریم. تقریبا میتونم بگم از هر 2 یا 3 صفحه*ای که باز می*کنیم٬ یک بارش با این خطا برخورد می*کنیم:
به عبارت دیگه به جای اینکه صفحه*ی مورد نظر بالا بیاد٬ یک صفحه سفید با پیغام فوق نمایش داده میشه. این موضوع خصوصا زمانی که چهار یا پنج صفحه رو همزمان توی مرورگر باز می*کنم٬ بسیار شدیدتر هست و به جز یک یا دو صفحه سایر صفحات با پیغام فوق ظاهر می*شوند. ضمنا با رفرش کردن٬ صفحه موردنظر که با خطای فوق رو*به*رو شده بود٬ نمایش داده میشه.
در لوگ سایت هم دقیقا پیام فوق ذخیره میشه و توضیحات دیگری موجود نیست. فقط به دلیل حجم زیاد این خطاها و اینکه سایت هم نسبتا بازدید خوبی داره٬ حجم فایل لوگ سایت بعد از دو هفته به بالای 100 مگ هم میرسه!
ضمنا تصویری از خط 498 فایل mysqli.php رو که پیغام خطا به اون ارجاع داده رو میتونید در زیر ببینید:
لطفا مرا در حل این مشکل راهنمایی کنید. سپاس.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2013 10:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
فکر میکنم میزان استفاده شما از منابع سرور بیش از حد تعیین شده است.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسختون٬
به نظرتون با افزایش حافظه php مشکل حل میشه؟ اگر پاسخ مثبت بود٬ باید میزبان سایت این تغییر رو اعمال کنه؟
-
-
دوست عزیز سلام
به نظرتون با افزایش حافظه php مشکل حل میشه؟ اگر پاسخ مثبت بود٬ باید میزبان سایت این تغییر رو اعمال کنه؟
بله فکر کنم حل بشه.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
این خطای چیه؟
Fatal error: Call to undefined function memory_get_usage() in C:\Program Files (x86)\xampp\htdocs\Doo\libraries\joomla\crypt\cryp t.php on line 85
-
-

نوشته اصلی توسط
arefiyan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این خطای چیه؟
Fatal error: Call to undefined function memory_get_usage() in C:\Program Files (x86)\xampp\htdocs\Doo\libraries\joomla\crypt\cryp t.php on line 85
دست شما درد نکنه که جواب منو دادید...!!!!!!!!!
خودم بعدا راهش رو پیدا میکنم و به کسی هم نمیگم.
-
-

نوشته اصلی توسط
arefiyan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دست شما درد نکنه که جواب منو دادید...!!!!!!!!!
خودم بعدا راهش رو پیدا میکنم و به کسی هم نمیگم.

الان داری تهدید می کنی!؟
ای ای ای
خوب بهتر بود یه موضوع دیگه باز کنی، چون این موضوع با قبلی مرتبط نبود.
این خطا به شما می گه که این تابع بر روی PHP شما موجود نیست! اما چرا اینو می گه، خوب دلایلش مختلفه:
1) اگر شما از ویندوز سرور استفاده کنید، این تابع وجود نداره.
2) توی بعضی موارد تو نسخه های PHP پایین تر از 5.2.1 در سیستم عامل ویندوز مشاهده میشه.
3) دلایل دیگر!
راه حلش اینه که این تابع رو با یه تابع دستی مشابه تعویض کنی، مثلا یه همچین چیزی:
کد:
function getMemoryNovinfard()
{
if(function_exists('memory_get_usage')) {
return memory_get_usage();
} else {
return FALSE;
}
}
بعد به جای اون تابع، تابع getMemoryNovinfard رو به کار ببر.
فکر می کنم این مشکل تو آخرین نسخه ی جوملا برطرف شده باشه، البته مطمئن نیستم، باز یه آپدیت کن اگه قدیمی هست به منم بگو، آفرین.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)