-
مرصاد جان ممنون از پاسخت فقط چندتا سوال که منتظر لطفتم با پاسخای خوبت ............... 1 ) پس فکر کنم تنها چاره اینه که واسه هر کی درخواست فروشگاه داره خودم دستی یه ساب دامین ایجاد کنم ؟؟؟ مثلا myshop.site.ir ؟؟ 2) بعد روت ساب دامین رو باید چی بدم ؟ بذارم پیشفرض بمونه ؟ 3) بعد باید اول مدیریت جوملا رو نصب کنم بعد مثلا فروشگاه ساز جوم شاپینگ رو روش نصب کنم ؟؟ 4) اینکار امنیت سایت اصلی رو پایین نمیاره ؟ اگه بفرض ساب دامین هک بشه ، سایت اصلی هم نابود میشه ؟؟؟ ببخشید همه سوالارو باهم تو این پست پرسیدم به هم ارتباط داشتند ناگزیر شدم................................ با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-06-2013 06:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
یه مقدار پیچیده تر از این ها است
شما باید یه اسکریپت بنویسی یا از موارد موجود استفاده کنی که خودش زیر دامنه رو می سازه و یه مدیریت محتوا هم توش نصب می کنه در این کار احتمالا باید دسترسی root به سرور داشته باشی تا برای هر کدوم از کاربرا سطح دسترسی ویژه ای تعریف کنی که امنیت سایت اصلیت رو به خطر ندازن (همون کاری که در هاست های اشتراکی اتفاق می افته و شما از طریق سایتت به سایت دیگه ای که بر روی همون هاست است دسترسی نداری)
بعد یه جوملا رو با افزونه هایی که می خوای داشته باشه سفارسی کنی و بسازی که به طور خودکار همزمانبا ساخته شده زیر دامنه اونم نصب بشه
می تونی از فروشگاه ساز های دیگه هم استفاده کنی
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنونم واقعا مرسی .... من الان بسته ی فروشگاه ساز قاصدک ( باران )که رایگانه رو نصب کردم رو ساب دامینی که خودم ایجاد کرده بودم ، حالا میخوام اینو به یوزر واگذار کنم ، میخوام ببینم اگه یوزر کاری کنه که ساب دامین هک بشه ، آیا سایت اصلی هم مورد خطر واقع میشه یا نه ؟ ( لازم به ذکر است که دیتا بیس های سایت و ساب دامین رو متفاوت گذاشتم )
-
-
سلام ، اساتید گرامی لطفا جواب این سوال مارو هم بدند ممنونم

نوشته اصلی توسط
taha1313
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم واقعا مرسی .... من الان بسته ی فروشگاه ساز قاصدک ( باران )که رایگانه رو نصب کردم رو ساب دامینی که خودم ایجاد کرده بودم ، حالا میخوام اینو به یوزر واگذار کنم ، میخوام ببینم اگه یوزر کاری کنه که ساب دامین هک بشه ، آیا سایت اصلی هم مورد خطر واقع میشه یا نه ؟ ( لازم به ذکر است که دیتا بیس های سایت و ساب دامین رو متفاوت گذاشتم )
-
-

نوشته اصلی توسط
taha1313
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا به شما توصیه میکنم که اصلا افزونه های کد شده استفاده نکنید .
فروشگاه سازی که شما دارید استفاده میکنید کد شده است و این خود احتمال هک شدن را افزایش میدهد .
در صورتی که از طریق فایل بتواند هک کنند بله میتوانند به سایت اصلی هم دسترسی پیدا کنند .
موفق باشید .
-
-
سلام کیان جان ممنون .. این قروشگاه ساز همون جوملا+ جومشاپینگ هست . یعنی امنیت نداره ؟؟؟ منظور از اینکه فرمودید کد شده دقیقا چیه ؟؟

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا به شما توصیه میکنم که اصلا افزونه های کد شده استفاده نکنید .
فروشگاه سازی که شما دارید استفاده میکنید کد شده است و این خود احتمال هک شدن را افزایش میدهد .
در صورتی که از طریق فایل بتواند هک کنند بله میتوانند به سایت اصلی هم دسترسی پیدا کنند .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
taha1313
سلام کیان جان ممنون .. این قروشگاه ساز همون جوملا+ جومشاپینگ هست . یعنی امنیت نداره ؟؟؟ منظور از اینکه فرمودید کد شده دقیقا چیه ؟؟
با عرض سلام .
برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید .
بله میدانم که از جوملا+ جومشاپینگ استفاده میکند . خوب چرا خود شما این کارو نمی کنید ؟
وقتی قسمتی از سایت کد بشه امنیت اون سایت پایین می اید . شما هیچ گاه نمی دانید که ان کد چیست که کد شده است . شاید اون برنامه ای که کد شده باشد راهی برای ورود به سایت شما باشد . شاید توسط اون برنامه بتونه اطلاعات سایت را بهش دست پیدا کند . شاید توسط اون برنامه بتونه اطلاعات سایت را پاک کند . شاید توسط اون برنامه بتونه بفهمه شما روی چه سایت هایی نصب کرده اید و ....
انتخاب با شما
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)