-
زبان اصلی سایت انگیلیسی شده و دیگر فارسی نمی شود.
./ چندین ساعته که دارم جستجو میکنم ولی به نتیجه نرسیدم. 
روی لوکال هاست جوملا رو نصب کردم و بعد از اضافه کردن کامپونت videobox زبان سایت به انگلیسی تغییر کرده و هر کاری میکنم فارسی نمیشه.
( بعد از زدن آدرس لوکال هاست به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دایرکت میشه. )
- کامپونت videobox رو حذف کردم.
- توی تنظیمات زبان سایت فارسی است.
- کش رو خالی کردم.
- ماژولها هم برای زبان فارسی هستند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-11-2013 01:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
به پوشه کامپوننت برید در هاست و پوشه videobox رو پیدا کن و حذفش کن بعد ببین درست خواهد شد.
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نه مهدی جان مشکل برطرف نشد .... شاید مشکل از جای دیگست ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
iAmir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه مهدی جان مشکل برطرف نشد .... شاید مشکل از جای دیگست ؟
باید از مدیریت افزونه های افزونه را remove کنید تا فایلهای اون افزونه از Database هم پاک شود.
فقط افزونه هایی رو نصب کنید که از exentions.joomla یا extentions.joomlafarsi.com قابل دانلود هستند.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از مدیریت افزونه ها پاکش کرده بودم .... جهت اطلاعتون این افزونه که یک گالری فیلم هستش رو از خود exentions.joomla دانلود کرده بودم.
-
-

نوشته اصلی توسط
iAmir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از مدیریت افزونه ها پاکش کرده بودم .... جهت اطلاعتون این افزونه که یک گالری فیلم هستش رو از خود exentions.joomla دانلود کرده بودم.
من جای تو بودم بکاپ رو آپلود میکردم و همه رو حذف میکردم و بعد فایل آپلود شده رو اکسترکت میکردم .
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقا یکی به داد ما برسه هرچی آدرس لوکال رو میزنم دایرکت میشه به این ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و ارور Content Encoding Error میده.
-
-
آقا مشکلش رو حل کردم با تشکر و سپاس از تمامی دوستانی که نظرات خودشون رو بیان کردن . . .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)