-
چند مشکل در طراحی قالب جوملا
سلام دوستان
بنده به تازگی اقدام به طراحی قالب جوملا کردم ، حال در استفاده از ماژول های مورد نیازم مشکل دارم یک سری ماژول ها رو نصب میکنم یا بدرستی کار نمیکنند یا در پوزیشنی که برایشان تعین کردم قرار نمیگیرند.
بنده قالب جوملا 2.5 کار میکنم و روی هاستم نیز جوملای 2.5.7 نصب است .
ممنون میشم دوستان بر حسب تجربه به بنده یک ماژول تاریخ شمسی ، اسلایدر و یک ماژول برای نمایش مطالب در باکس کوچک (مانند سایت های خبری یا فروشگاهی) در صفحه اصلی به بنده معرفی کنند .
باتشکر فراوان
پ.ن : درصورتی که تایپیک رو در جای مناسب باز نکردم ، از مدیران خواهش میکنم زحمت انتقال آن را بکشند .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-12-2013 02:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
براي قرار دادن موقعيت هاي ماژول در قالب جوملا تون بايد مسلط به html باشيد. اگر مسلط نيستيد ميتونيد از Dream weaver استفاده كنيد. اين نرم افزار بهتون كمك ميكنه تا بتونيد ببينيد هر موقعيت قالب دقيقا كدام قسمت از صفحه است و كجا نمايش داده ميشود.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي قرار دادن موقعيت هاي ماژول در قالب جوملا تون بايد مسلط به html باشيد. اگر مسلط نيستيد ميتونيد از Dream weaver استفاده كنيد. اين نرم افزار بهتون كمك ميكنه تا بتونيد ببينيد هر موقعيت قالب دقيقا كدام قسمت از صفحه است و كجا نمايش داده ميشود.
ممنون از راهنمایتان.
به HTML و cssمسلطم و قالب رو با note pad++ طراحی کردم .
مشکل با عدم سازگاری ماژول ها با نسخه 2.5 است مشکل ماژول اسلایدر با انتخاب ماژول مناسب حل شد .
الان مشکل ماژول تقویم شمسی خوب و یک ماژول برای نمایش پست ها به صورت باکس کوچک است .
-
-
سلام
تاپیک منتقل شد.
لطفا سوالات جدید رو با عنوان مناسب در انجمن مناسب بیان کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)