-
مشکل در نصب ماژول تبلیغ گوشه ای
سلام، خسته نباشید
من یه ماژول تبلیغ گوشه ای نصب کردم اما وقتی فعالش می کنم این خطای زیر رو میده
Warning: require_once(/home/iranchin/domains/iranchinmobile.com/public_html/components/com_banners/helpers/banner.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iranchin/domains/iranchinmobile.com/public_html/modules/mod_pagepeel_banner/mod_pagepeel_banner.php on line 66 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/iranchin/domains/iranchinmobile.com/public_html/components/com_banners/helpers/banner.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/iranchin/domains/iranchinmobile.com/public_html/modules/mod_pagepeel_banner/mod_pagepeel_banner.php on line 66
در ضمن جهت توضیح بگم این ماژول حالت فلایپ بوک است، من از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-12-2013 05:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز بهتره که افزونه های مورد نظرتون رو از سایت رسمی افزونه جوملا دانلود کنید موفق باشید
extensions.joomla.org
-
-
اینم لینک چیزی که شما میخواین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موفق باشید
-
-
-
-
دوباره سلام، من از سایتی که شما گفتید افزونه رو دانلود کردم و قبلی رو پاک کردم و جایگزینش کردم اما بازم وقتی فعال می کنم همین خطای بالا رو که گفتم میده، باید تو کدوم موقعیت فعال کنم؟ debug یا
footer
البته در هر دو موقعیت همین خطا رو میده و در موقعیت های دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
از قالب jp-professional استفاده می کنم
ویرایش توسط setarehh : 01-12-2013 در ساعت 10:33 PM
-
-
سلام دوستان من تازه دارم كارمو شروع ميكنم ميشه كمكم كنين نميدونستم كجا بايد بنويسم مشكلمو اما واسه شما كه بقول ما استادين اين مشكلاراحته
من ومپ رو نصب كردم
جوملا فارسي رو هم گرفتم و ريختم توي wampp/wwwبعدش هرچي ميزنم phpmyadminواسم ارور فوربيدن مياد لكال هاستو بالا مياره و مياد كه جوملا رو نصب كن ولي پي اچ پي ماي ادمينو ارور ميده اگه كسي ميدونه لطف كنه واسم ايميل بده ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)