دوستان من یه قالب دانلود کردم.هر کاری می کنم بعد از آپلود کامل بعد از رفرش صفحه ی میگه که آپلود فایل با مشکل مواجه است.به نظر شما مشکل از کجاست .خیلی واجبه ...

دوستان من یه قالب دانلود کردم.هر کاری می کنم بعد از آپلود کامل بعد از رفرش صفحه ی میگه که آپلود فایل با مشکل مواجه است.به نظر شما مشکل از کجاست .خیلی واجبه ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز ببینید حجم هایتتون تموم نشده باشه ؟ موفق باشید
نه داداش کلی حافظه دارمنوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سرعت اینترنت رو در هنگان نصب قالب مد نظر داشته باشید
چنانچه حجم قالب زیاد باشه و سرعت شما کم باشه این فرایند با همچین مشکلاتی مواجه خواهد شد
منم فکر می کنم همین باشه.ممنون.راه دیگه نیست که من بتونم با سرعت کم حجمی زیاد از یک قالب رو آپلود کنم؟نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا دوست عزیز میتونید از نصب از آدرس این کارو انجام بدید موفق باشید
دوست خوب من آقا محمد ...نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه یه سایتی لینک غیر مستقیم بده اون وفت چی جوری می تونم ... از آدرس نصب کنم ...
نوشته اصلی توسط win4win63 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم حرفیه !!!از سایتی قالب انتخاب کن که لینک مستقیم بده دیگه
![]()
دروود
بله
اگر سرعت شما پایین هست یا حجم قالب بالا هست باید از طریق فایل php.ini زمان نصب رو افزایش بدید
البته توصیه نمیشه
در پناه ایزد
سلام
از طریق نصب از پوشه هم میتونی اینکار رو انجام بدید.
البته معمولا قالب ها چیزی توی دیتابیس ذخیره نمیکنند و شما میتونید به انتقال قالب و اکسترکت کردن اون در پوشه templates ازش استفاده کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)