-
smooth scrolling در جوملا ؟؟؟؟؟
با سلام به همگی
من میخوام توی یک سایت بتونم منوهایی داشته باشم که یه با کلیک روی اونا صفحه اسکرول بخوره و برم به قسمت مربوطه....مثله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که فقط جنبه توضیحی داره و شما روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک می کنید میره به قسمت خودش.
نمیدونم این کارو میشه با جوملا کرد؟
پلاگین یا ماژولی داره؟
به قالب نویسی هم تسلط دارم و میتونم جاوااسکریپتش رو بنویسم فقطمشکلم با این هست که برای این کار باید هر قسمت id خودش رو داشته باشه و لینک مربوط به اون قسمت هم به صورت #id باشه که چون داینامیک و جوملا هست نمیدونم باید چیکار کنم.
لطفن اگه چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگین...
با تشکر
ویرایش توسط arcsinx : 01-14-2013 در ساعت 09:46 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-14-2013 09:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ظاهرن کامپوننت 2j scroll to این کار رو میکنه ولی تجاریه ...
-
-
دوست عزیز این که کاری نداره از طریق همین صفحه ای که قرار دادید میتونید کدهاش رو استخراج کنید کافیه توی مطالبتون این کدهارو بکار ببرید و بعد مطالب دلخواه رو اضافه کنید
</div> <div id="page-wrap">
<h1 id="top">تیتر صفحه</h1>
<ul>
<li><a href="#two">معرفی سایت پرتقال دوست داشتنی</a></li>
<li><a href="#three">lovelyorange.ir</a></li>
</ul>
<h1 id="two">معرفی سایت پرتقال دوست داشتنی</h1>
<p> پرتقال دوست داشتنی</p>
<p><a href="#top">بالا</a></p>
<h1 id="three">lovelyorange.ir</h1>
<p><a href="#top">بالا</a></p>
</div>
میتونید از طریق این صفحه کدهاتون رو امتحان کنید موفق باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
مرسی از ارسال جوابتون
من میخوام منوی لینکها و خود مطالب مربوط به لینکها داینامیک باشن و دیگه ادمین توی کدنیسی دخالتی نداشته باشه...یعنی لینک ها و مطالب توی پنل مدیریت درست میشن و توط قالب به هم مربوط میشن
-
-

نوشته اصلی توسط
arcsinx
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی از ارسال جوابتون
من میخوام منوی لینکها و خود مطالب مربوط به لینکها داینامیک باشن و دیگه ادمین توی کدنیسی دخالتی نداشته باشه...یعنی لینک ها و مطالب توی پنل مدیریت درست میشن و توط قالب به هم مربوط میشن
سلام ، باید قالب رو ویرایش کنی تا به صورت دلخواه در بیاد . میتوانی از لنگر هم استفاده کنی .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)