سلام؛ چگونه میتوان تصویری را در صفحه اصلی بکگراند کرد؟ در کجای مدیریت جوملا چنین امکانی هست؟

سلام؛ چگونه میتوان تصویری را در صفحه اصلی بکگراند کرد؟ در کجای مدیریت جوملا چنین امکانی هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مدیریت ماژول => ماژول html => متن رو بنویس عکس رو بزار فعال کن بعد ذخیره کن .
سلامسلام؛ نه بزرگوار میخواهم یک عکس را فقط در متن صفحه اصلی بکگراند کنم. شبیه همین عکس جلد کتاب tebbotan.com
دوست عزيز اينكه شما فرمودين بك گراند نشده!فقط يه تصويره كه با ابعاد بزرگتر در صفحه قرارداده شده!
موفق باشيد
سلام؛ این بکگراند نشده اگر شده بود که ... من عکس را مثال زدمنوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام؛ منظورتان از ماژول html همان ماژول صفحه اصلی است؟متن را درصفحه ویرایشگر بنویسم؟ عکس را همانجا بذارم یا زیر آیکون گزینه های اصلی ؟من هردو کار را قبلا کرده ام مخصوصا در آیکون گزینه های اصلی ، آماده سازی محتوا ، در انتخاب تصویر پشت زمینه ولی فایده نداشت. منظورتان از فعال کن دقیقا چیست؟ این جا تصویر را انتخاب می کنم درج را میزنم دکمه ذخیره و بستن را میزنم ولی هیچ اتفاقی نم افتد. در مورد صفحه ویرایشگر در ماژول ، من نفهمیدم این ویرایشگر اینجا کارش چیست؟ چون صفحه اصلی را که از صفحه مطالب ویژه میخواند. اینجا هرچی بذارم نشان نمیدهد . پس این صفحه ویرایشگر اینجا چیست؟نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام ،نوشته اصلی توسط rooshan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی میخواهید بک گراند قالب رو عوض کنید ؟
آدرس سایت رو ذکر کنید
سلام؛ نه بزرگوار میخواهم یک عکس را فقط در متن صفحه اصلی بکگراند کنم. شبیه همین عکس جلد کتاب tebbotan.comنوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)