سلام دوستان کسی می تونه به من کمک کنه اسم دیتا بیس و یوزر رو دزست وارد می کنم ولی این خطارو میده
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2

سلام دوستان کسی می تونه به من کمک کنه اسم دیتا بیس و یوزر رو دزست وارد می کنم ولی این خطارو میده
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام به configuration.php رفته و var $ftp_user و var $user رو نگاه کنید . که یوزر و پسورد رو بنویسید و بقیه مراحل رو طی کنید .
دوست عزیر سلام
سلام به configuration.php رفته و var $ftp_user و var $user رو نگاه کنید . که یوزر و پسورد رو بنویسید و بقیه مراحل رو طی کنید .
پاسخ شما هیچ ارتبطی با این خطا نداشت.
دوست عزیز دیتابیس دیگری ایجاد نمایید و دوباره امتحان نمایید.
مطمئنا مشکل در تنظیمات اطلاعات دیتابیس شما میباشد.
یا حق.
ممنون از توجهتون ببخشید فایل configuration.php دقیقا تو کدوم قسمته گشتم پیداش نکردم هزار بار دیتا بیس ساختمو پاک کردم نتیجه نداده
سلامنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه منظورم این که نگاه کنه ببینه درست نام دیتابیس و یوزر رو در نصب وارد کرده یا نه .
در public-html => configuration.php
نام دتابیس => var $user
یوزر => var $ftp_user
ببین چی نوشته اونا رو وارد کن بعد پسورد ورود به هاست رو هم بنویس بقیه مراحل طی کن
با احترام
ویرایش توسط mehdininja : 01-12-2013 در ساعت 02:12 PM
داخل configuration.php رو هم نیگا کردم ولی باز نتیجه نداد این موضوع خیلی پیچیده شده اخه چرا اینطوریه
دوست عزیز شما یک دیتابیس بسازید بعد یوزر بسازید و بعد یوزر رو به دیتابیس متصل کنید وقتی به صفحه وارد کردن اطلاعات رسیدین فقط اسم دیتابیس و نام کاربری دیتابیس و رمز رو وارد کنید و چیزی رو تغییر ندین حتما مشکلتون رفع میشه موفق باشید
با عرض سلام .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اصلا مشکل پیچیده ای نیست .
شما دیتابس های قبلی را حذف نمائید . یک دیتابس جدید ایجاد نمائید و از ابتدا مراحل نصب جوملا طی کنید . در وارد کردن اطلاعات دیتابس جدید دقت فرمائید .
موفق باشید .
دوست عزیز سلام
در هنگام نصب وقتی تا پایان مراحل نصب تکمیل نشود فایل configuration.php ساخته نخواهد شدسلام
نه منظورم این که نگاه کنه ببینه درست نام دیتابیس و یوزر رو در نصب وارد کرده یا نه .
در public-html => configuration.php
نام دتابیس => var $user
یوزر => var $ftp_user
ببین چی نوشته اونا رو وارد کن بعد پسورد ورود به هاست رو هم بنویس بقیه مراحل طی کن
با احترام
حال چطور کاربر فایل مربوطه با پیدا و چک نماید.
در ضمن
نام کاربری ftp میباشد و هیچ ارتباطی با دیتا بیس ندارد.یوزر => var $ftp_user
پسورد دیتا بیس هم هیچ ارتباطی با پسورد هاست ندارد.ببین چی نوشته اونا رو وارد کن بعد پسورد ورود به هاست رو هم بنویس بقیه مراحل طی کن
لطفا کمی دقت کنید
موفق و پیروز باشید.
در ادامه دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] همانطور که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و علی عزیز ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) اشاره کردند عمل کنید باید مشکل شما حل شود.
یا حق.
ممنونم از راهنماییت ولی خیلی اینکارو کردم نتیجه نمیده هزار بار انجام دادم
حتی configuration-dist رو هم تغییر دادم ولی باز بی نتیجست کلافم کرده میشه به شما بگم اطلاعاتمو شما یه نگاه بهش بندازین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)