بنده جوملا را روی هاستم نصب کردم ولی الان توی سایتم یه سری مطالب پیش فرض وجود دارد میخام انها رو پاک کنم ومطالب جدید خودموبزارم چطوری میشه اینکاروکرد؟
ادرس سایتم اینه : diniarabi.fagig.com

بنده جوملا را روی هاستم نصب کردم ولی الان توی سایتم یه سری مطالب پیش فرض وجود دارد میخام انها رو پاک کنم ومطالب جدید خودموبزارم چطوری میشه اینکاروکرد؟
ادرس سایتم اینه : diniarabi.fagig.com
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
به مدیریت وب سایت خود بروید . سپس به مدیریت مطالب ، مدیریت مجموعه ها و مدیریت منو ها رفته و مطالب پیش فرض را از انجا حذف نمائید و مطالب خود را درج کنید .
موفق باشید .
یعنی اول به مدیریت مطلب برم وپاک کنم بعد به مدیریت مجموعه برم وپاک کنم ؟ وبعد به مدیریت منوها برم وپاکشان کنم؟ من این کارو میکنم ولی پاک نمیشن
یعنی مطالب و مجموعه ها پاک نمی شن ؟
منو ها را می توانید ویرایش کنید .
موفق باشید .
من توی قسمت مدیریت مطالب اون مطلبی روکه میخام حذف بشه تیک میزنم و آیابرای پاک کردن باید گزینه پاک سازی رابزنم؟اگه اینه من همین کارو میکنم ولی پاک نمیشن
ایا اروری می دهد ؟ پیغام خاصی می دهید ؟
اول مجموعه ها را پاک کنید .
بر روی گزینه حذف کلیک کنید .
گزینه حذف اصلا وجود ندارد . فقط گزینه پاک سازی هست . که بااین پاک نمیشونند و ولی میشه مطالب راویرایش کرد
دوست عزیز دقت کنید که انتخاب حالت بر روی چه گزینه ای است . نباید بر روی زباله دان باشد .
باید بروی انتخاب حالت باشد سپس مطالب را انتخاب کنید و بر روی زبانه دان کلیک کنید .
تصویر زیر به شما در این زمینه کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
درست شد ولی این سوال که این مطالب که به زباله دان میروند آیابطورکلی پاک می شونند یاهمان سطل زباله هستند ودیگراینکه اینهااگه توی زباله دان بمانند حجم زیادی رااشغال میکنند چطوری بطورکلی اززباله دان پاکشان کنم؟
دوست عزیز پس از حذف مطالب انتخاب حالت را بر روی زباله دان بگذارید و موارد را انتخاب و پاکسازی کنید .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)