سلام میخواستم منو راهنمایی کنید آیا سیستمی هست که من روی قالب یا افزونه ای که برای فروش قرار میدم لایسنس تعریف کنم و بتونم از توی سایتم مدیریتش کنم ممنونم

سلام میخواستم منو راهنمایی کنید آیا سیستمی هست که من روی قالب یا افزونه ای که برای فروش قرار میدم لایسنس تعریف کنم و بتونم از توی سایتم مدیریتش کنم ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست گرامی همچین سیستمی نیست و شما باید قالب و افزونه رو کد کنید .
مثلا : بعضی افزونه ها هستند که بعد از مدتی از کار می افتند که باید پول خرج کرد .
با احترام
میشه برای کد کردن دونه دونه قالب ها راهنمایی کنید یعنی یکی بیاد آدرس وبسایتشو بده و پول رو پرداخت کنه و من با اون آدرس لایسنس ایجاد کنم و لیتک دانلودش رو براش بفرستم ممنونم
کد کردن که به این راحتی نیستنوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اگر از اینجور کارا بکنی مشتری فرار میکنه
![]()
اخه اینطوری هم نمیشه که به راحتی میشه کپی کرد ؟؟ به نظر شما همینطوری بفروشم کاره درستیه ؟ ممنون
من تا اونجا که میدونم برای افزونه لاینسس مینویسن نه برای قالب . در ضمن هر قالبی رو میشه کپی ( دزدی ) کرد . اون قالب های خارجی رو دیدی فکر میکنی محدودیت ایجاد میکنند . طرف پولشو میده و قالب خودشه دلش بخواد بفروشه .نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط mohammad2232 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز می توانید از ioncube استفاده کنید . البته قیمتش کمی بالاست حدود 400 هزار تومان .
از سورس گاردین هم میتونید استفاده کنید که البته اونم تجاریه . اما با سورس گاردین می توانید یک قالب یا افزونه را بر روی یک دامنه کد کنید . این بهترین روش است .
البته رایگان هم هست ولی بیشتر رایگانها دی کد شده
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم این که فرمودید رایگان هم هست میشه لطفا راهنمایی کنید نمیخوام خیلی حرفه ای باشه در حدی که یک کاربر عادی نتونه اونو کپی کنه همین فقط
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نمائید .
منظورم این بوده است که کرک شده است . در نت جستجو کنید .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)