-
تغییر در عبارت کپی رایت
سلام
من این جمله زیر سایتم رو از کجا پاک کنم یا عوض کنم ؟
Copyright © youretro 2013 All rights reserved. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-15-2013 08:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
templates/youretro/index.php
ویرایش توسط mehdininja : 01-15-2013 در ساعت 08:31 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
templates/youretro/index.php
ممنون اما اونجا نیست دوست عزیز
-
-

نوشته اصلی توسط
raminv
ممنون اما اونجا نیست دوست عزیز
سلام
در تنظیمات قالب خودتون دنبال گزینه ای تحت نام branding یا copyright یا موارد مشابه بگردید، حتما خواهید یافت.
-
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
سلام
در تنظیمات قالب خودتون دنبال گزینه ای تحت نام branding یا copyright یا موارد مشابه بگردید، حتما خواهید یافت.
متاسفانه اونجا هم نبود
-
-

نوشته اصلی توسط
raminv
متاسفانه اونجا هم نبود
به احتمال خیلی زیاد در همون تنظیمات قالب هست، و اگر اونجا نبود در footer.php یا index.php دنبالش بگردید
و متاسفانه طبق قوانین انجمن به دلیل تجاری بودن این قالب بیش از این کمکی از ما برنمیاد، این کار رو به راحتی میتونی انجام بدید، اما برای احترام به حقوق سازنده پیشنهاد میشه اینکارو نکنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)