-
برنامه EasyPHP 3.0 مدیریت جوملا درلوکال هاست
باسلام وخسته نباشید
برنامه EasyPHP 3.0 رونصب کردم یه بار تا مرحله نصب ۴ رفتم در نام دیتابس مشکیل اومد من نه میفهمم نام دیتابس درلوکال کجا ایجاد کونم؟ رهنمایی کنید.
بیلاخیره از بروز خارج شودم دوباره میخواستم درمرحله ۴ برګردم مشکیل پیش آمد در برګزاری EasyPHP 3.0 عکس میزارم ایرور EasyPHP 3.0

دوباره بعد از ok هم این پیام میدهد؟

منظر هستم دوستا ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-15-2013 09:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این خطا گویای این هست که شما نرم افزار شبیه ساز دیگه ای نصب کردید که پورت مورد نیاز به برنامه رو اشغال کرده.
لطفا بررسی کنید غیر از easy php چه برنامه های دیگه ای برای این کار نصب کرده اید و هم چنین آیا شما IIS رو فعال کردید؟
-
-
باسلام
ویندوز جدید نصب کردم هیچ برنامه دیګری هم برای این کار نصب نکردم وه IIS رو فعال نکردیم ونه میدونم از کوجا فعال یا خیر فعال میشه بعد ازنصب این easy php نرم افزار یه offic نصب کردم تمام ؟
-
-
سلام
easy php رو به طور کامل حذف کنید، و نرم افزار wamp server رو نصب کنید.
وقتی ومپ سرور اجرا شد، اگر باز هم مشکل پابرجا بود، روی آیکون ومپ سرور کنار ساعت کلیک کنید ، و از داخل پوشه apache روی test port 80 کلیک کنید، و به این صورت متوجه خواهید شد که کدوم برنامه پورت مورد نظر رو اشغال کرده.
-
-
باسلام
نرم افزار wamp server رو نصب کردم در test port 80 این پیام میدهد ورنګ ایکون در کنار ساعت هم زرد رنګ هست عکس پیام رو بیبین ؟
-
-
سلام
اسکایپ رو ببندید و ومپ سرور رو ریستارت کنید.
-
-
سلام
سکایف رو هم بسته کردم دوباره انستال کردم ولی دراتمام نصب این پیام میده
-
-
وه easy php کار میکنه ولی در مرحله نصب ۴ درنام دیتابس مشکیل هست من تام دیتابس mtn ساختم در مرحله ۴ mtn دادم قبول نکرد ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)