چکارکنم تاسایتم ازطریق گوشی موبایل هم بالابیاید؟الان سایتم روطراحی کردم ولی توی گوشی وقتی وارداون میشم میگه سایت دردسترس نیست @چکارکنم؟

چکارکنم تاسایتم ازطریق گوشی موبایل هم بالابیاید؟الان سایتم روطراحی کردم ولی توی گوشی وقتی وارداون میشم میگه سایت دردسترس نیست @چکارکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای اینکه سایت در دیوایس های مختلف قابل نمایش باشه معمولا قالب باید پشتیبانی کنه
لینک سایت رو قرار بدید لطفا
موفق باشید
این آدرس سایتمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سایتتون باز نمیشه موفق باشید
سایتم روی سیستم خودم بالا می آید. چرا اونجا برای شما نمی اید؟
نمیدونم باید ببینید چیزی رو توی هاستتو دستکاری نکردید آخه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باز میشه موفق باشید
ویرایش توسط mohammad2232 : 01-16-2013 در ساعت 03:12 PM
توضیح بدید مثلا چی رو ممکنه دستکاری کرده باشم؟
این ادرس سایتمه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت میخام اون تبلیغات رو هم حذف کنم چطوری میشه؟
این ادرس سایتمه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت میخام اون تبلیغات زیمطالبم رو هم حذف کنم چطوری میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] زیرمطالبمو چطوری حذف کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)