سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: تشكر و انتقاد

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تشكر و انتقاد

با سلام و عرض تشكر از كليه دوستاني كه تيم مامبو فارسي را هدايت و رهبري ميكنند

راستش من ميخواستم در اولين گام از افراد عزيزي كه همواره در كنار من بودند و به حل مشكلات من كمك شاياني ميكردند تشكر و قدرداني ويژه اي داشته باشم (جناب آقاي فيروزمندان -جناب آقاي محدثي - جناب آقاي احمدزاده) و در ضمن انتقادي را بيان كنم كه فكر ميكنم اگر اين مشكل هم از ميان برداشته شودحقيقتا تيم مامبو فارسي ديگر هيچ كم و كاستي نخواهد داشت ...

و اما انتقاد !!!
    به كرات به انجمن سايت مراجعه كردم و پست ها را مرور ميكردم تا اينكه به پست هايي رسيدم كه ديدم واقعا بعضي دوستان م لطفي كرده اند و مطالبي هرچند ساده كه مور سوال بود را به شيوه اي غير اخلاقي پاسخ داده اند به نظر من واقا درست نيست كه ما حتي بخاطر يك كد كوچك كه ميتوانيم فردي را با آن راهنمايي كنيم در سايد در ديد عموم بنويسيم اگر نياز به برنامه ويسي داريد بيايد و پول بدهيد و با فلان ايميل تماس بگيريد ... ببينيد اگر حداقل فكر ميكنيد كه براي بعضي از مسايل نياز به برنامه نويسي سفارشي هست و مساله مالي در ميان است بهتر است اين را در سايت مطرح نكنيد و به صورت نامه شخصي با ايميل به فرد متقاضي بفرستيد چرا كه جنبه خوبي ندارد كه بعضي از مديران انجمن صرفاجهت بالا بردن تعداد پسهايشان بيش از 50% پست هايشان جمله تكراري "درصورت نياز به برنامه نويسي بيشتر با ايميل فلان تماس بگيريد" باشد .. از من اين اتقاد را بپذيريدبه عنوان يك عضو قديمي كه حتي زماني عضو تيم هم بودم لطفا كمي بيشتر به ارزش سايت و ارزش كاري كه انجام ميدهيد احترام بگذاريد .....

باز هم لازم به ذكر است كه خوشبختانه من اين حركات را از اساتيد و دوستان بزرگوار خودم(آقايان: فيروزمندان-محدثي- احمدزاده) و شايد بعضي ديگر از دوستان كه درمورد نام آنها حظور ذهن ندارم نديدم و تشكر خاصي از اين افراد دارم

به اميد انكه روزي بتوانيم سيستم مديريت محتوايي را كاملا به دست خودمان بنويسيم آرزوي موفقيت روز افزون همه دوستان Mambolearn را دارم و براي تمامي اين عزيزان آرزو توفيق روز افزون دارم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : تشكر و انتقاد

سلام گودرز جان

وقتی کسی از جایی یا تیمی انتقاد میکنه به این معنا هست که واقعا براش مهم و قابل ارزش هست که این وقت رو میزاره

من به نوبه خودم از شما تشکر میکنم.

اما ...
    در مورد مسائلی که صحبت شد نمیخوام بگم تمامی حرفهای تو اشتباه یا درست بود.

اما در زمینه های اشاره شده باید بگم قبلا خیلی بحث شده و میتونستی با یه سرچ ساده در ادامه اونها پست بزنی

گودرز جان ما خیلی زحمت ها کشیدیم. شما هم کشیدند اما 1 سوال که همیشه تو ذهن خودم بوده

افرادی که در این انجمن بهشون کمک شد چطوری به ما کمک کردند؟؟

این سوال من رو جواب بدید خوب میشه چون من جوابش رو در ذهن خودم و تک تک مدیران دارم.

در مورد پست و ...

هیچ کس اینجا برای تعداد پست کار نمیکنه اگر بعضی ها در بعضی انجمن ها این کار ها رو میکنند اون برداشت اشتباه خودشون هست.
    امیدوارم درباره تیم ما اینطور فکر نکنید.

ما مدیرانی داریم که در عمومی کاربران 10 پست هم نزده اما بیش از 100 ها پست در تیمهای تخصصی زده که هر کدوم سازنده و .. بوده

ملاک برتری کاربران تعدد پست نیست! چون اگه اینطور بود من باید زحمت کش ترین باشم در صورتی که من نوعی بدون اعضای دیگه یه صفر مطلق هستم!!!

شاید من نفر اول باشم اما تو ذهن من و همه نفر اول میدونی کیه؟؟؟ ====> تیم قدرتمند مامبولرن

سپاسگذارم

منتقل شد به انجمن نظرات و پیشنهادات

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : تشكر و انتقاد

سلام محمد جان
    من هم از شما و زحماتتان صميمانه تشكر ميكنم - ببينيد من نميگم كه ما انتظار بهره با هر چيز مشابه را در تيم از ديگران نداشته باشيم به هر حال اگر فردي در قبال زحماتش پاداش هم نگيرد شايد غير منطقي باشد .. منظور من اين اشت كه اينقدر اينگونه مسائل را به صورت آشكارا مطرح نكنيم چراكه اگر فردي سوالي ميكند و مشكلي دارد مطمئنا خوش قادر به حل آن نبوده و وقتي ما بجاي راهنمايي به او بگوييم بيايد و سفارش دهيد جدا بد جوري تو ذوق فرد مخاطب ميخوره و اگر فرد ديگري هم سوالي داست ديگر مطرح نميكند چرا كه مي ترسد جواب مشابهي دريافت كند - من خودم از دوستدارن قديمي مامبولرن هستم و با بعض اعضاي تيم دوست هم هستم ولي به دليل اينكه ميبينم حركت خوبي آغاز شده كه ميخواهيم تا انتها هم خوب بماند و حس دلسوزي اين انتقاد را بيان كردم و قصد جسارت به هيچكدام از دوستان و مديران را ندارم و اگر هم خيلي خوب منظور خودم را بيان نكردم كه منجر به ناراحتي بعضي دوستان شد از آنها معذرت خواهي ميكنم در ضمن راهكاري هم ارائه دادم و آن اين بود كه اينگونه پيشنهادات سفارشي را به ايميل افراد ارسال كنيد كه حداقل آشكارانباشد

به اميد موفقيت روز افزون همه افراد تيم مامبولرن
    گودرز گودرزنيا

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)