-
راهنمایی در مورد سئو
با سلام و عرض ادب
سایتی را با جوملا 2.5 به تازگی راه اندازی کرده ام. می خواهم در همین بدو کار تمام تکنیک های مفید سئو را روی آن پیاده کنم و آنالیز دقیقی از پیشرفت سئوی سایت داشته باشم. در این خصوص چه پیشنهادهایی به من دارید؟
لطفا در صورت امکان بفرمایید کجا می توانم آموزش کاملی در مورد کار با گوگل وب مستر و گوگل آنالیز و نحوه تهیه نقشه سایت بدست آورم؟
در بعضی سایتها میبینم که موتورهای جستجو جزء کاربران فعال آنها هستند. این کار به چه صورت انجام می شود و چطور می توانم من هم این کار را انجام دهم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید . متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-16-2013 10:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز اینترنت پر کتاب و فیلم مربوط به سئو می باشد که اگر یکی را بخوانی کافیست چون بقیه کپی شده هستند . در ضمن منظور شما از
در بعضی سایتها میبینم که موتورهای جستجو جزء کاربران فعال آنها هستند. این کار به چه صورت انجام می شود و چطور می توانم من هم این کار را انجام دهم؟
چیست ؟
پیشنهاد من اینکه سایت را برای مخاطبان مورد نظر بهینه سازی کنید و نه برای موتورهای جستجو
-
-
مشکل من هم گستردگی و پراکندگی مطالب هست.
بیشتر هدف این بود تا از تجربیات شخصی دوستان متخصص استفاده کنم.
خوشحال میشم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم . . .
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز اینترنت پر کتاب و فیلم مربوط به سئو می باشد که اگر یکی را بخوانی کافیست چون بقیه کپی شده هستند . در ضمن منظور شما از
چیست ؟
پیشنهاد من اینکه سایت را برای مخاطبان مورد نظر بهینه سازی کنید و نه برای موتورهای جستجو
عزیز کدوم سایت برای مخاطبانش سئو میکنه که این دوستمون این کارو بکنه. اصل موتور جستجوی عزیز گوگل هست
-
-

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیز کدوم سایت برای مخاطبانش سئو میکنه که این دوستمون این کارو بکنه. اصل موتور جستجوی عزیز گوگل هست
سلام جناب صالحی
انتظار نداشتم شما را در انجمن جوملا ببینم چون سیستم شما وردپرس هست .
در مورد سئو هم باید بگم موتورهای جستجو به دنبال مناسب ترین سایت ها برای کاربرانشان هستند تا نیازشان را برطرف کنند .
باید از تجربیات شما استفاده کنیم چون سایت شمازیر 230 ایران قرار دارد
.
-
-
سلام
لطفا نگاهی به لینک زیر بیاندازید:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)