-
مشکل در نظرات صفحه اصلی
سلام
خسته نباشید
وقت بخیر
من کامپوننت نظراتو نصب کردم
در تمام قسمت ها و مطالب دیگه سایت خوب کار میکنه ولی تو صفحه اصلی نمایش نمیده فرمشو...
فرم بسته شده است تو صفحه اصلی....مثل صفحات دیگه به صورت باز شده نیست
وقتی هم که تو صفحه اصلی درج نظرو میزنیم یه تصویر بالای مطلب میاد که داخل مدیریت نیست...یعنی تو اون قسمت نیست ولی اونجا میاد
(
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم خود سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2013 03:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام ، می شه یه عکس از مشکلت بزاری چون من متوجه نشدم و جی کامنت موردی نداشت .
-
-
ببینید تو صفحه اصلی فرم نظر (همون که اسم میخواد و ایمیل و پیغام)به صورت پیش فرض باز شده نیست نمیدونم چرا!!!! و فقط مینویسه مثلا 2 نظر
وقتی هم که کاربر رو 2نظر کلیک میکنه که میخواد نظر بده یه عکس میاد که اون تصویر نمیدونم از کجا میاد...میخوام اون عکس برداشته شه و فرم نظرات هم باز شده باشه تو صفحه اصلی که نمیتونم درستش کنم
ممنون از راهنمایی تون
-
-
میشه لطفا سوال منو جواب بدین...
(
-
-
دوست عزیز جی کامنت در مطلب دیده میشه . از مشکلتون عکس بزارید عکس بزارید .
-
-
چطوری میشه نظردهی را برای مطالب فعال کرد؟ راهنمایی کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
najme_67
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید تو صفحه اصلی فرم نظر (همون که اسم میخواد و ایمیل و پیغام)به صورت پیش فرض باز شده نیست نمیدونم چرا!!!! و فقط مینویسه مثلا 2 نظر
وقتی هم که کاربر رو 2نظر کلیک میکنه که میخواد نظر بده یه عکس میاد که اون تصویر نمیدونم از کجا میاد...میخوام اون عکس برداشته شه و فرم نظرات هم باز شده باشه تو صفحه اصلی که نمیتونم درستش کنم
ممنون از راهنمایی تون
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره در ضمن جی کامنت همینطوری هست دیگه نوشته اضافه کردن نظر و وقتی روش کلیک کنید توی صفحه جدید فرم نظر نمایش داده میشه اگه اونطوری باشه که خیلی سایت بد میشه همه ی نطرات مطالب باز شده نشون داده بشن باید حتما توی صفحه مطلب برید تا نظرات بیاد موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
yousef1358
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطوری میشه نظردهی را برای مطالب فعال کرد؟ راهنمایی کنید
دوست عزیز برید در قسمت تنظیمات جی کامنت و مجموعه هایی که قصد دارید نظر توی اونها فعال باشه رو انتخاب کنید موفق باشید
-
-
منظورتون تنظیمات کلی سایت هست؟ بیشترراهنمایی کنید
-
-
نه دوست عزیز این مسیر رو دنبال کنید
کامپوننت ها---> دیدگاه جوملا ---> تنظیمات ----> عمومی ---> مجموعه ها و در این قسمت مجموعه هایی که میخواین نظرات براشون فعال بشه رو انتخاب کنید موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)