-
این همه ادعای جوملا همین بود؟
سلام دوستان. من به تازگی با جوملا اشنا شدم ولی قبلش با وردپرس آشنایی داشتم. الان مدتیه دارم مطالب این سایت و سایت های هم سو رو می خونم.
اما ندیدم کسی به سوال ها دروس و درمون جواب بده . کتاب تهیه شده از این سایت رو هم خوندم و به نظرم وردپرس خیلی نرم افزار جامع تری برای انجام کار های زیبا با گرافیک زیباس.
اگه دقت کنین اکثر سوالات دوستان درباره قال هاس و بزرگترین مشکل جوملا به نظر من نداشتن قالب ها با گرافیک زیباست.
در حالی که من می دونم یکی از دوستام با نداشتن دانش درباره برنامه نویسی تونسته قالبی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو طراحی کنه تو ودرپرس اما من هر قالبی رو که اینجا دانلودکردم و یا استفاده کردم ناقص بود.
یکی دیگه از مشکلات پاسخ ندادن به سوالات و مشکلات با وجود کتابی هم که تولید شده از سایت. اما پی سی دانلود با اینکه یه سایتی هست که اصلا ربطی بطور تخصصی با اینا کار نمی کنه اما یه کتاب تولید کرده که خیلی کامله و میشه کار وردپرس رو به خوبی یاد گرفت حتی طراحی سایت رو به صورت گام به گام.
این انتقاد های من درباره این سایت بود با اینکه خیلی هم تعریف این سایت و جوملا رو شنیده بودم
موفق باشید. یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2013 05:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز
من با بیشتر cms ها از وردپرس بگیر تا جوملا کار کردم و از همشون سایت داشتم . اینو بدون که جوملا امکاناتی که داره الان ، وردپرس صد ساله دیگه هم اینا رو نمی تونه بزاره .
بعد راجع به قالب های وردپرس به نظر من قالب هاشون شبیه وبلاگ هستن . اصلا شباهتی به سایت ندارن .
در ضمن شما می گید جوملا اصلا قالب مناسبی نداره . این همه سایت ها و شرکت های ایرانی و خارجی که دارن با بهترین کیفیت قالب می دن بیرون .
بعدش هم چرا طراحی قالب وردپرس آسونه چون طراحیش مثل طراحی وبلاگه ولی جوملا اینطور نیست که همه یه شبه طراح بشن .
من خودم تا یک سال پیش می گفتم وردپرس بهترین سیستمه و هیچ سیستمی به پاش نمیرسه . ولی فهمیدم که اشتباه کردم و یک سیستم جامع و بزرگ به نام جوملا وجود داره و حرف اول رو تو جهان میزنه .
موفق باشید .
-
2 کاربر زیر از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-

نوشته اصلی توسط
rahgozar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان. من به تازگی با جوملا اشنا شدم ولی قبلش با وردپرس آشنایی داشتم. الان مدتیه دارم مطالب این سایت و سایت های هم سو رو می خونم.
اما ندیدم کسی به سوال ها دروس و درمون جواب بده . کتاب تهیه شده از این سایت رو هم خوندم و به نظرم وردپرس خیلی نرم افزار جامع تری برای انجام کار های زیبا با گرافیک زیباس.
اگه دقت کنین اکثر سوالات دوستان درباره قال هاس و بزرگترین مشکل جوملا به نظر من نداشتن قالب ها با گرافیک زیباست.
در حالی که من می دونم یکی از دوستام با نداشتن دانش درباره برنامه نویسی تونسته قالبی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو طراحی کنه تو ودرپرس اما من هر قالبی رو که اینجا دانلودکردم و یا استفاده کردم ناقص بود.
یکی دیگه از مشکلات پاسخ ندادن به سوالات و مشکلات با وجود کتابی هم که تولید شده از سایت. اما پی سی دانلود با اینکه یه سایتی هست که اصلا ربطی بطور تخصصی با اینا کار نمی کنه اما یه کتاب تولید کرده که خیلی کامله و میشه کار وردپرس رو به خوبی یاد گرفت حتی طراحی سایت رو به صورت گام به گام.
این انتقاد های من درباره این سایت بود با اینکه خیلی هم تعریف این سایت و جوملا رو شنیده بودم
موفق باشید. یا علی
سلام
دوست عزیز شما مدت کمی هست با جوملا کار کردید . و قدرت جوملا رو ندیده اید
1.شما اگر پول بدید یه قالب حرفه ای می سازن که در وردپرس همچین قالب های موجود نیست .
2.پی سی دانلود نوشته همه میتونن بنویسن .
3.ما در انجمن به سوالات و مشکلات جواب میدیدم .
سوال درسی شما هم باید اول خودتان از کتاب درسی پیدا کنید .
وردپرس به آسانی هک می شه ولی هک جوملا سخت تره و جوملا امنیتش بالاست .
-
-

نوشته اصلی توسط
rahgozar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان. من به تازگی با جوملا اشنا شدم ولی قبلش با وردپرس آشنایی داشتم. الان مدتیه دارم مطالب این سایت و سایت های هم سو رو می خونم. اما ندیدم کسی به سوال ها دروس و درمون جواب بده . کتاب تهیه شده از این سایت رو هم خوندم و به نظرم وردپرس خیلی نرم افزار جامع تری برای انجام کار های زیبا با گرافیک زیباس. اگه دقت کنین اکثر سوالات دوستان درباره قال هاس و بزرگترین مشکل جوملا به نظر من نداشتن قالب ها با گرافیک زیباست. در حالی که من می دونم یکی از دوستام با نداشتن دانش درباره برنامه نویسی تونسته قالبی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو طراحی کنه تو ودرپرس اما من هر قالبی رو که اینجا دانلودکردم و یا استفاده کردم ناقص بود. یکی دیگه از مشکلات پاسخ ندادن به سوالات و مشکلات با وجود کتابی هم که تولید شده از سایت. اما پی سی دانلود با اینکه یه سایتی هست که اصلا ربطی بطور تخصصی با اینا کار نمی کنه اما یه کتاب تولید کرده که خیلی کامله و میشه کار وردپرس رو به خوبی یاد گرفت حتی طراحی سایت رو به صورت گام به گام. این انتقاد های من درباره این سایت بود با اینکه خیلی هم تعریف این سایت و جوملا رو شنیده بودم موفق باشید. یا علی
سلام دوست عزیز هر پرتالی نقاط قوت و ضعفی دارد مثلا شما این سایت و ببینید با جوملا طراحی شده است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که نه قالبش خریدنی نه چیزی فقط ساخته خود گروه هست ... هر چیز راحت دلیل به خوب بودنش نیست مثلا کار یا mac سختره نسبت به windows ولی با این حال همه دنبال مک هستند ! ولی پیشنهاد می کنم بیشتر به سایت های خارجی برای جوملا مراجعه کنید ... در مورد قالب هم هر چیزی بهایی دارد بهایش در اینجا دلار است
تا بهترین قالب ها با برترین امکانات را داشته باشید نه قالب رایگان ! به هر حال ممنون از انتقادتون
-
-

نوشته اصلی توسط
rahgozar
در حالی که من می دونم یکی از دوستام با نداشتن دانش درباره برنامه نویسی تونسته قالبی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو طراحی کنه تو ودرپرس اما من هر قالبی رو که اینجا دانلودکردم و یا استفاده کردم ناقص بود.
موفق باشید. یا علی
با عرض سلام .
دوست عزیز از پست شما به صورت زیر برداشت کرده ام :
- جنبه تخریب جوملا و بر عکس نشان دادن وردپرس
- بر اساس سلیقه خود نظر داده اید نه مدارک موجود
دوست عزیز تنها مشکل شما قالب است ؟؟؟؟!!!!!! ایا این به نظر شما کمی خنده دارد نیست ؟؟؟ ایا شما به وب سایت هایی که قالب جوملا را ارائه می دهد مراجعه کرده اید ؟؟؟ این تاپیک شما مثل این مثال می مانند که شخصی قصد خرید خودرویی را دارد . ظاهر خودرو مهم تر از موتور خودرو برایش است .
من فقط ادرس 3 سایت ارائه دهنده قالب جوملا را به شما معرفی می کنم که نظر شما تغییر کند :
بیشتر صحبت های شما بر اساس تعصب شما بر روی وردپرس است . ایا سایت هایی که با جوملا راه اندازی شده است را سراغ دارید ؟ بنده تعداد کمی از سایت ها را خدمت تان عرض میکنم :
وب سایت سازمان ملل
وب سایت برج ایفل
وب سایت رهبر معظم انقلاب اسلامی ( نسخه انگلیسی)
وب سایت اطلاع رسانی وزارت دفاع
وب سایت دانشگاه ازاد مشهد
وب سایت های سایت های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه 1 تا 3
وب سایت ارتش سایبری ایران
و .....
ایا باز هم جوملا خوب نیست ؟
متاسفانه در تعداد زیادی از انجمن ها که مشاهده می کنیم دوستان بر اساس سلیقه و تعصب خودشان بر روی یک سیستم مدیریت محتوا نظر می دهند .
شما امکانات ، دامنه گستردگی و انعطاف پذیری سیستم مدیریت محتوا را بررسی کنید سپس بیاید چنین تایپیکی در انجمن درج کنید .
در ضمن فیلم اموزشی طراحی قالب جوملا به زبان فارسی در نت وجود دارد که شما بدون هیچ دانش فنی می توانید یک قالب استاندارد تهیه کنید . حتما تهیه و مشاهده فرمائید ، نظرتان تغییر خواهد کرد .
موفق باشید .
-
-
سلام. من شاید منظورم رو بد رسوندم . من مگه چی کارم که بخوام جوملا رو کوچیگ کنم و وردپرس رو بزرگ.
دوستان خدایی شما این سایت که من می دونم با وردپرس نوشته شده رو نگا کنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این بنده خدا سودا نوشتن کد نداره . چون می شناسمش.
اما من هم html و هم css رو تا حدی بلدم اما هنوز بلد نیستم برا قالب های آماده که تو جملا هستن یه منو اضافه کنم. منو اضافه می کنم یه هم گیر میده افزونه اضافه کنم.
خدایی نمی تونم یه تکون ساده به قالب بدم. چون اصلا معلوم نیست چی به چیه . اما تو وردپرس رابط گرافیکی صفحه خیلی راحت تره.البته به نظر من.
من مساله ام اینه که چرا یه آموزی جامع برای جوملا وجود نداره؟؟ من همین ایگن عادی و قالب معمولی و پیش فرض جوملا رو نمی تونم هیج کاریش کنم. وقتی بهش منو اضافه می کنم اضافه نمی شه. مطلب اضافه می کنم تا ویزه نکنمش به صفحه اضافه نمی شه.
نمی دونم. شما راهنماییم کنید چون من همونظور که گفتم تعریف وردپر رو خیلی خیلی شنیدم و واسه همین هم اومدم سراغش.
من می خوام یه قال طراحی کنم شبیه همین لینکی که بالا دادم. و فقط یه اسلاید شو بیشتر داشته باشه.
خواهشا کمکم کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
rahgozar
سلام. من شاید منظورم رو بد رسوندم . من مگه چی کارم که بخوام جوملا رو کوچیگ کنم و وردپرس رو بزرگ.
دوستان خدایی شما این سایت که من می دونم با وردپرس نوشته شده رو نگا کنین
این بنده خدا سودا نوشتن کد نداره . چون می شناسمش.
اما من هم html و هم css رو تا حدی بلدم اما هنوز بلد نیستم برا قالب های آماده که تو جملا هستن یه منو اضافه کنم. منو اضافه می کنم یه هم گیر میده افزونه اضافه کنم.
خدایی نمی تونم یه تکون ساده به قالب بدم. چون اصلا معلوم نیست چی به چیه . اما تو وردپرس رابط گرافیکی صفحه خیلی راحت تره.البته به نظر من.
من مساله ام اینه که چرا یه آموزی جامع برای جوملا وجود نداره؟؟ من همین ایگن عادی و قالب معمولی و پیش فرض جوملا رو نمی تونم هیج کاریش کنم. وقتی بهش منو اضافه می کنم اضافه نمی شه. مطلب اضافه می کنم تا ویزه نکنمش به صفحه اضافه نمی شه.
نمی دونم. شما راهنماییم کنید چون من همونظور که گفتم تعریف وردپر رو خیلی خیلی شنیدم و واسه همین هم اومدم سراغش.
من می خوام یه قال طراحی کنم شبیه همین لینکی که بالا دادم. و فقط یه اسلاید شو بیشتر داشته باشه.
خواهشا کمکم کنید.
دوست عزیز شما از جوملا برای خودتان یک غول ساخته اید . !!!!!
جوملا اصلا سخت نیست . البته به شما حق میدم . اول هر چیزی مشکل هست به خصوص جوملا اما بعد یک مدت به صحبت های بنده میرسید که جوملا چقدر شیرین هست .
شما کتاب جوملا + مطالب دانشنامه را مطالعه فرمائید اگر مشکلی داشتید در انجمن مطرح کنید اگر از مدیران و دوستان کاربران ویژه انلاین باشند و در مورد سوال شما اطلاعاتی داشته باشند حتما پاسخگو خواهند بود .
در مورد اینکه مطالب را باید ویژه کنید تا در سایت نمایش دهد ایا این عیب هست ؟ خود این یک مزیت است . شاید شما با از این امکان استفاده نکنید اما به طور مثال خود بنده اکثر مطالب سایتم تمایل نداریم در صفحه اصلی درج شود و باید در منو ها باشد این امکان کمک بزرگی به بنده کرده است .
باز هم عرض میکنم برای ایجاد نظر نقاط قوت و ضعف سیستم ها را بررسی کنید .
شما کتاب جوملا + مطالب دانشنامه را مطالعه کنید اگر مشکلی داشتید بنده و دوستانم در خدمت شما هستیم .
موفق باشید .
-
-
دوست عزیز نرام افزاری مثلArtisteer وجود نداره که بشه با استفاده از اون برای جوملا صفحه نوشت؟؟ این نرم افزار خیلی خوبه اما بدیش اینه که فقط export نمی شه برا جوملا گرفت و فقط وردپرس داره؟!!
-
-
وردبه نظر من هم ورد پرس خوبه هم جوملا من در سایت خودم از هر دو استفاده کردم . ببینید و نظر بدین هم جوملا و هم ورد پرس
-
-

نوشته اصلی توسط
rahgozar
دوست عزیز نرام افزاری مثلArtisteer وجود نداره که بشه با استفاده از اون برای جوملا صفحه نوشت؟؟ این نرم افزار خیلی خوبه اما بدیش اینه که فقط export نمی شه برا جوملا گرفت و فقط وردپرس داره؟!!
مشکل شما جوملا نیست ، قالب هست . از شرکت های خارجی بخر و فارسیش کن .
آرتیستر هم از جوملا 1.5 و 2.5 ساپورت میکنه و باید کرک کنید نسخه های 3- .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)