-
این همه ادعای جوملا همین بود؟
سلام دوستان. من به تازگی با جوملا اشنا شدم ولی قبلش با وردپرس آشنایی داشتم. الان مدتیه دارم مطالب این سایت و سایت های هم سو رو می خونم.
اما ندیدم کسی به سوال ها دروس و درمون جواب بده . کتاب تهیه شده از این سایت رو هم خوندم و به نظرم وردپرس خیلی نرم افزار جامع تری برای انجام کار های زیبا با گرافیک زیباس.
اگه دقت کنین اکثر سوالات دوستان درباره قال هاس و بزرگترین مشکل جوملا به نظر من نداشتن قالب ها با گرافیک زیباست.
در حالی که من می دونم یکی از دوستام با نداشتن دانش درباره برنامه نویسی تونسته قالبی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو طراحی کنه تو ودرپرس اما من هر قالبی رو که اینجا دانلودکردم و یا استفاده کردم ناقص بود.
یکی دیگه از مشکلات پاسخ ندادن به سوالات و مشکلات با وجود کتابی هم که تولید شده از سایت. اما پی سی دانلود با اینکه یه سایتی هست که اصلا ربطی بطور تخصصی با اینا کار نمی کنه اما یه کتاب تولید کرده که خیلی کامله و میشه کار وردپرس رو به خوبی یاد گرفت حتی طراحی سایت رو به صورت گام به گام.
این انتقاد های من درباره این سایت بود با اینکه خیلی هم تعریف این سایت و جوملا رو شنیده بودم
موفق باشید. یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2013 05:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)