نقل قول نوشته اصلی توسط rahgozar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان. من به تازگی با جوملا اشنا شدم ولی قبلش با وردپرس آشنایی داشتم. الان مدتیه دارم مطالب این سایت و سایت های هم سو رو می خونم.
اما ندیدم کسی به سوال ها دروس و درمون جواب بده . کتاب تهیه شده از این سایت رو هم خوندم و به نظرم وردپرس خیلی نرم افزار جامع تری برای انجام کار های زیبا با گرافیک زیباس.

اگه دقت کنین اکثر سوالات دوستان درباره قال هاس و بزرگترین مشکل جوملا به نظر من نداشتن قالب ها با گرافیک زیباست.
در حالی که من می دونم یکی از دوستام با نداشتن دانش درباره برنامه نویسی تونسته قالبی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو طراحی کنه تو ودرپرس اما من هر قالبی رو که اینجا دانلودکردم و یا استفاده کردم ناقص بود.

یکی دیگه از مشکلات پاسخ ندادن به سوالات و مشکلات با وجود کتابی هم که تولید شده از سایت. اما پی سی دانلود با اینکه یه سایتی هست که اصلا ربطی بطور تخصصی با اینا کار نمی کنه اما یه کتاب تولید کرده که خیلی کامله و میشه کار وردپرس رو به خوبی یاد گرفت حتی طراحی سایت رو به صورت گام به گام.
این انتقاد های من درباره این سایت بود با اینکه خیلی هم تعریف این سایت و جوملا رو شنیده بودم

موفق باشید. یا علی
با عرض سلام .

دوست عزیز از پست شما به صورت زیر برداشت کرده ام :

- جنبه تخریب جوملا و بر عکس نشان دادن وردپرس

- بر اساس سلیقه خود نظر داده اید نه مدارک موجود

دوست عزیز تنها مشکل شما قالب است ؟؟؟؟!!!!!! ایا این به نظر شما کمی خنده دارد نیست ؟؟؟ ایا شما به وب سایت هایی که قالب جوملا را ارائه می دهد مراجعه کرده اید ؟؟؟ این تاپیک شما مثل این مثال می مانند که شخصی قصد خرید خودرویی را دارد . ظاهر خودرو مهم تر از موتور خودرو برایش است .

من فقط ادرس 3 سایت ارائه دهنده قالب جوملا را به شما معرفی می کنم که نظر شما تغییر کند :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

بیشتر صحبت های شما بر اساس تعصب شما بر روی وردپرس است . ایا سایت هایی که با جوملا راه اندازی شده است را سراغ دارید ؟ بنده تعداد کمی از سایت ها را خدمت تان عرض میکنم :

وب سایت سازمان ملل

وب سایت برج ایفل

وب سایت رهبر معظم انقلاب اسلامی ( نسخه انگلیسی)

وب سایت اطلاع رسانی وزارت دفاع

وب سایت دانشگاه ازاد مشهد

وب سایت های سایت های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه 1 تا 3

وب سایت ارتش سایبری ایران

و .....

ایا باز هم جوملا خوب نیست ؟

متاسفانه در تعداد زیادی از انجمن ها که مشاهده می کنیم دوستان بر اساس سلیقه و تعصب خودشان بر روی یک سیستم مدیریت محتوا نظر می دهند .

شما امکانات ، دامنه گستردگی و انعطاف پذیری سیستم مدیریت محتوا را بررسی کنید سپس بیاید چنین تایپیکی در انجمن درج کنید .

در ضمن فیلم اموزشی طراحی قالب جوملا به زبان فارسی در نت وجود دارد که شما بدون هیچ دانش فنی می توانید یک قالب استاندارد تهیه کنید . حتما تهیه و مشاهده فرمائید ، نظرتان تغییر خواهد کرد .

موفق باشید .