دوست عزیز نرام افزاری مثلArtisteer وجود نداره که بشه با استفاده از اون برای جوملا صفحه نوشت؟؟ این نرم افزار خیلی خوبه اما بدیش اینه که فقط export نمی شه برا جوملا گرفت و فقط وردپرس داره؟!!

دوست عزیز نرام افزاری مثلArtisteer وجود نداره که بشه با استفاده از اون برای جوملا صفحه نوشت؟؟ این نرم افزار خیلی خوبه اما بدیش اینه که فقط export نمی شه برا جوملا گرفت و فقط وردپرس داره؟!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
مشکل شما جوملا نیست ، قالب هست . از شرکت های خارجی بخر و فارسیش کن .نوشته اصلی توسط rahgozar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آرتیستر هم از جوملا 1.5 و 2.5 ساپورت میکنه و باید کرک کنید نسخه های 3- .
شما اگه نرم افزار رو درست اکتیو کنید می تونید از همه خروجی هاشو export بگیریدنوشته اصلی توسط rahgozar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نرم افزار ارتیستر هم کرک تو نت موجوده و هم فایل اکیتوش
سلام دوست عزیز من artisteer 4 رو دارم و کرک هم کردم. اما تو بخش export فقط وردپرس داره متاسفانهنوشته اصلی توسط reza.sh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)