-
افزونه کاریابی با پرداخت آنلاین
سلام به کاربران عزیز جوملا
من تو سایتم میخام یه بخش کاریابی ایجاد کنم بدین صورت که شخص بتونه مدارک و رزومه خودش رو ارسال کنه تا در سایت درج شود و بابت این مقداری هزینه به صورت آنلاین پرداخت کنه! آیا چنین افزونه ای سراغ دارید؟
خودم با افزونه BreezingForms کار میکنم افزونه ی بسیار خوبیه اما قابلیت پرداخت نداره!
لطفا کسی چیزی به ذهنش میرسه کمکم کنه
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-17-2013 10:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
کسی نیست جواب بده؟
یک افزونه ساده باشه فقط پرداخت کنه بدون اینکه بعد از پرداخت فایلی دریافت بشه!
-
-
برای کاریابی مهندس نواب یزدی افزونه مخصوص کاریابی رو منتشر کردند و می تونید از سایت ایشون دانلود کنید
متاسفانه هنوز هیچ درگاهی براش طراحی نشده ، ولی برخی از دوستان که وقتشون ازاد بود اعلام کردند طی یکی دو هفته اخیر براش درگاه زرین پال میزنند
برای دریافت به ازای پرداخت مهندس طالبی در سایت شون یک افزونه جالب در همین رابطه با درگاه زرین پال منتشرکردند می تونید از سایت ایشون دانلود کنید (رایگانه)
-
-
لطفا آدرس سایت و لینکش رو برام بفرستید
ممنونم
-
-
دروود
نمونه قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد !
پیشنهاد میکنم از sobi یا ads manager استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
سلام
جناب reza.sh لطفا آدرس سایت رو حداقل بدید ، چون من این چند روزی به تمام سایت های خدمات دهی جوملا سر زدم اما نتونستم به مقصودم برسم
جناب mersad افزونه sobi مگه برای ساخت دهی مطلب امکان ایجاد دایرکتوری نیست؟
بنده یک افزونه کاریابی برای جوملا 1.5 میخام که درگاه پرداخت داشته باشه
همین
-
-
شما میتونید در sobi پرداخت داشته باشید !
از سوبی میتونید برای معرفی کارها استفاده کنید و برای ثبت درخواست هم از فرم ساز ها میتونید استفاده کنید که من rs form رو پیشنهاد میکنم که البته خود rs form هم قابلیت اتصال به بانک داره
*تاپیک مشابه شما بسته شد .
در پناه ایزد
-
-
شما فرمودید افزونه rs form قابلیت اتصال به بانک داره!! من این افزونه رو نصب کردم ولی نمیدونم کدوم قسمتش و چطوری باید از درگاه بانک استفاده کنم
اینم لینک تصویری از کامپوننت نصب شده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا بفرمایید کدوم قسمت باید برم؟
-
-
اتصال به درگاه پرداخت
لطفا پاسخ دهید....خود کامپوننت rs form متصل به درگاه نیست، شما طبق فرمایشتان اگر پلاگین متصل به درگاه پرداخت بانکی دارید لطفا لینکش را بدهیدخیلی ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)