با عرض سلام ببخشيد من جوملا1.5 دارم ومي خواهم تبديل كنم به 2.5 و نمي دانم چگونه تبديل كنم حتي wampهم نصب كردم ادامه آن را نمي دانم لطفا توضيح دهيد

با عرض سلام ببخشيد من جوملا1.5 دارم ومي خواهم تبديل كنم به 2.5 و نمي دانم چگونه تبديل كنم حتي wampهم نصب كردم ادامه آن را نمي دانم لطفا توضيح دهيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لطفا مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را مطالعه کنید .
راه ممکن این است که شما یک جوملا 2.5 نصب کنید و سپس به کمک افزونه های دیگر ، مطالب و اعضای خود را به 2.5 انتقال دهید
اما لطفا توجه داشته باشید که چون 1.5 و 2.5 دو هسته کاملا متفاوت دارند، نمی توانید افزونه ها و پلاگین ها و کامپوننت ها را منتقل کنید و باید افزونه های مناسب 2.5 را دوباره پیدا کنید و جدا نصب کنید
اما برای انتقال مطالب و کاربران و ... از 1.5 به 2.5 افزونه spupgrade فکر می کنم بهترین و عملی ترین و آسان ترین راه است و بدون مراحل پیچیده و ... که در مطالب مهاجرت جوملا 1.5 به 2.5 ذکر می کنند
این هم توضیحات این افزونه:
کافیست جوملا 2.5 خود را دریک پوشه از هاست نصب کنید و سپس این افزونه را بر روی جوملا 2.5 نصب و اجرا کنید.فقط چند کادر برای شما نمایش داده می شود که باید اطلاعات درخواست شده که مربوط بهدیتابیس و نام کاربری دیتابیس و ادرس سایت و ... هست را وارد کنید و مواردی که قصددارید انتقال بدهید را تیک دار کنید سپس روی دکمه Migrate کلیککنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)