سایتم رومیخام برای بروزرسانی غیرفعال کنم توی تنظیمات کلی این کارانجام میشه ولی وقتی توی سایت میرم سایت بالا میاد مثل قبل . وغیرفعال بودن رو نشون نمیده

سایتم رومیخام برای بروزرسانی غیرفعال کنم توی تنظیمات کلی این کارانجام میشه ولی وقتی توی سایت میرم سایت بالا میاد مثل قبل . وغیرفعال بودن رو نشون نمیده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
چون با یوزر مدیریت وارد شدید و نام و نام کاربری شما در بروزر شما دخیره شده !
با یه مرورگر دیگه تست کنید !
در پناه ایزد
بایه مرورگردیگه تست کردم بازهم همونطوری هست
یعنی بروز رسانی کردید و با موفقیت انجام شد و الان سایت تون بالا نمیاد ؟نوشته اصلی توسط yousef1358 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی تنظیمات کلی سایت روغیرفعال میکنم ولی وقتی واردسایت میشم هنوزفعاله .
در root جوملا تون فایل configuration.php را باز کنید و سپس مقدار متغیر offline چک کنید 0 باشهنوشته اصلی توسط yousef1358 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ان شاالا مشکل تون حل میشه .کد:public $offline = '0';
یعنی ازطریق کنترل پنل هاست این کار رو انجام بدم؟
بله باید از طریق کنترل پنل هاست این کارو انجام بدید موفق باشیدنوشته اصلی توسط yousef1358 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مقدار این فایل عدد صفر است . راهنمایی کنید.چکارکنم؟
دوست عزیز سایت رو غیر فعال کن و لینک سایت رو بزار نگاه کنیمنوشته اصلی توسط yousef1358 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)