-
افزونه برای گالری عکس با سایز های مختلف پیش نمایش
سلام خسته نباشید من یه بخش والپیپر دارم توی سایتم برای دستگاه های مختلف سایز والپیپر ها فرق می کنه. یه افزونه می خوام که بتونم سایز پیش نمایش هر بخش رو یه اندازه بگذارم و همه بخش ها یکی نباشه. یعنی مثلا برای بخش پس زمینه های آیپد پیش نمایش والپیپر ها 120*120 باشه ولی برای بخش آیفون 78*118 باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-20-2013 07:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این افزونه توصیه میشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون
اون چیزی رو که گفتم رو داره؟
چون الآن فوکا گالری رو دارم ولی نمیشه
-
-
این امکان رو داره که شما برای تصاویر تون width و Height مشخص کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این امکان رو داره که شما برای تصاویر تون width و Height مشخص کنید .
نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه
لینک های زیر رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منم می خوام مثل این سایت گالری عکس هام پیش نمایش های هر بخش متفاوت باشه
-
-
با سلام
1خواهش دارم و اینکه بعد از معرفی هر افزونه سازگاری ش با ورژن های مختلف جوملا در توضیحاتش داشته باشه
من افزونه را در اخرین ورژن 2-5-8نصب کردم اما بعد از نصب وارد مدیریت نمیشه چکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
vampire74
نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه
لینک های زیر رو ببینید
منم می خوام مثل این سایت گالری عکس هام پیش نمایش های هر بخش متفاوت باشه
ماژول معرفی شده دقیقا این قابلیت رو داره و بروی جوملا 2.5 و 3 قابل استفاده است فقط باید برای اینه کاملا شبیه این لینکی که معرفی کردید بشود باید در استایل اش یک سری تغییرات کلی اعمال بشه که انجام اینکار نیازمند تسلط به css است.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)