سلام این کی پایین صفخه قالب ها نوشته مثلا شرکت امید ایرانیان جوملا فارسی لینک داده چطوری می تونم پاک یا ادیتش کنم

سلام این کی پایین صفخه قالب ها نوشته مثلا شرکت امید ایرانیان جوملا فارسی لینک داده چطوری می تونم پاک یا ادیتش کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هم میتونید از طریق کنترل پنل این کارو انجام بدید هم از طریق خود جوملا
---
توی کنترل پنل برید در صفحه قالب مورد نظرتون و فایل index.php رو باز کنید و متن کپی رایت رو انتخاب و تغییر بدید
از طریق جوملا هم برید در قسمت مدیریت قالب ها قالب مورد نظرتون رو انتخاب کنید و ویرایش صفحه رو انتخاب کنید موفق باشید
ویرایش توسط mersad : 02-02-2013 در ساعت 10:35 AM
من هر کار میکنم نمیتونم فایل کپی رایت رو بردارم و یک فایلی هم عکس رو لینک کرده که به هیچوجه نمیشه پیداش کرد من تو index php رفتم نبود فایل کپی رایت را برداشتم نشد این یک قالب سازمانی هست به نظر شما کدش کجا گذاشته
قالب من قالب سازمانی است دو تا ایندکس پی اچ پی داره هر کدامش رو باز میکنم تو هیچکدامش نیست مثلا
کپی رایت 2013 زیرش نوشته هر جا شما بری رفتم توی هاست وتوی قالب قسمت سی اس اس یا اچ تی ام ال
این 2013 رو جستجو میکنم اما پیداش نمیکنم خواشا راهنمایی کنید
ویرایش توسط mersad : 02-02-2013 در ساعت 10:35 AM
دوست عزیز من دقیقا الان نمیدونم کدوم قالب هست ولی شاید یک ماژول رو در قسمت کپی رایت منتشر کردند اینم بررسی کنید موفق باشید
منم همین مشکل رو با قالب پیشفرض جوملا دارم
چیکار کنم؟
سلام
معمولا در پوشه ی قالب در فایل index.php یا footer.php یا جاهای دیگه ای هست که برای هر قالب متفاوت هست، اما شما ، در تنظیمات قالب خود در کنترل پنل جوملا به دنبال این گزینه بگردید و در مدیریت ماژول ها ماژول mod_footer یا ماژول کپی رایت رو غیر فعال کنید.
من از طریق هاست رفتم به مسیر زیر
templates/yougrids/yjsgcore
و فایل yjsg_footer.php رو کاملاً به یه text خالی تبدیل کردم
همه اون قسمتای پایین حذف شد
اما می خوام google+1 رو داشته باشم
آیا افزونه ای هست واسه این کار؟
توی متن قبلی فایل مذکور هر چه دستکاری کردم اجازه امتیاز دادن نمیداد!
و سه سوال دیگه آیا این قابلیت گوگل دچار *****ینگ شده؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید
سلام
این صفحه رو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)