-
دانلود قالب ازهاست ونصب بالوکال
باسلام وخستنه نباشید دوستا
من با جوملا درهاست کارکردم طراحی یک قالب الان نرم افزاری ومپ رو با لوکال نصب کردم میخواهم سایت یا قالبم از هاست دانلود کونم وبا لوکال نصب وکار کونم چی جوری میتونم این کارو انجام بدهم
یه یار کلن قالبم در هاست داخل zip کردم ودانلود کردم اما با لوکال نتیجه نداشت ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2013 07:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز مشا باید همینطور که پوشه جوملاتون رو فشرده میکنید از دیتابیستون هم اکسپورت بگیرید برای راحت تر شدن از آکیبا بک آپ استفاده کنید که خودش همه چیز رو درست میکنه و در قالب یک بسته نصبی تحویل میده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اینم لینک دانلود موفق باشید
-
-
از دیتابس چی جوری اکسپورت بگیرید بګیرم ؟
-
-
باید برید توی هاستتون قسمت phpmyadmin بعد دیتابیستون رو انتخاب کنید و از اون بالا export رو انتخاب کنید بعد توی صفحه ای که باز میشه دومین گزینه رو بزنید یک صفحه پایینش میاد و یک جا یک همچین چیزی هست add drop ... تیکش رو بطنید و در آخر هم ok رو بزنید (تقریبا همینه الآن دقیقش رو یادم نیست) موفق باشید
-
-
سلام
این دو آموزش رو مطالعه بفرمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)