-
مشکل در تغییر لینک عکسها
درود
بنده وقتی در داخل یه آرتیکل لینک عکس رو قرار میدم خود به خود لینک عکس بهینه میشه و خطای 404 میده
به عنوان مثال من عکس رو در پوشه a قرار میدم در بخش مدیریت رسانه. بعدش میام یه لینک میدم در یه مطلب که در مجموعه b مطالب سایت قرار داره
اونوقت بعد از وارد کردن عکس آدرس اون خود به خود به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر میکنه که در حقیقت لینک اصلی اون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-07-2013 08:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
از مدیریت تصاویر پیشفرض جوملا استفاده می کنید؟
اگر بله نباید این مشکل وجود داشته باشه. آیا تنظیمات خاصی انجام داده اید؟
چطور عکس رو آپلود می کنید و چطور اونو در مطالبتون قرار می دید؟
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
از مدیریت تصاویر پیشفرض جوملا استفاده می کنید؟
اگر بله نباید این مشکل وجود داشته باشه. آیا تنظیمات خاصی انجام داده اید؟
چطور عکس رو آپلود می کنید و چطور اونو در مطالبتون قرار می دید؟
ابتدا که از اون استفاده می کردم این مشکل بود
بعد از اون یه افزونه اضافه کردم برای نمایش تصاویر به صورت پاپ آپ به نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که خب مشکل برطرف شده
ولی خب صحبت اینه که من حتی لینک به تصویر هم میدم آدرس عوض میشه،واقعاً نمیدونم چرا
تا جایی که اطلاع دارم تنظیمات خاصی تغییر ندادم
SEF رو هم غیر فعال میکنم تغییری حاصل نمیشه
-
-
نمیدونم مشکلت چیه و تا به حال بهش بر نخوردم.
ولی اگر برات امکان داره میتونی یوزر و پسورد سایتت رو پخ کنی تا برسی بشه.
من حدث میزنم این مشکل میتونه از دو نوع افزونه بوجود باید، یکی افزونه سئو که تصاویر هر مطلب رو در فولدری با عنوان همون مطلب قرار میده ( اگر چنین چیزی نصب کردی، شاید باید اف تی پی سایتت فعال باشه تا بتونه درست عمل کنه ) و دومی افزونه ای برای لایت باکس و یا افکت دیگه ای بر روی تصاویر...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)