منظورم این نبود اونو که متوجه شدم. من می تونم صفحه ای داشته باشم که توی اون در بلوک های مختلف کامپوننت های مختلف رو داشته باشم؟ مثلا یه قسمت عناوین گالری و آخرین عکساشون پایینش تیتر مطالب. اصلا چنین چیزی ممکنه؟

نمی دونم منظورم رو درست متوجه شدین یا نه ناراحت در واقع می خوام بدونم آیا پونی یا حتی داتسو ماژولی دارند که بشه مثلا فقط عنوان موضوعات عکس ها رو در صفحه ایندکس نشون داد؟ یا بر عکس در ایندکس پونی یا داتسو آخرین مطالب سایت و یا ماژول های دیگه ای از سایت رو استفاده کرد؟ البته من فقط می خوام از ماژول لینک آخرین مطالب در کنار پونی یا داتسو استفاده کنم اون هم در وسط سایت نه در موقعیت های چپ یا راست.

دقایقی پیش بنده جوابشو در یکی از فروم های آلمانی!! خیلی اتفاقی پیدا کردم. گفتم اینجا بذارم برای کسانی که ممکنه این اشکال رو داشته باشند. من یه ماژولی پیدا کردم ( میتونین از اینجا دانلود کنین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با نصب این ماژول خیلی راحت می تونین به هر تعداد که خواستین عکس های گالری رو توی ایندکس اصلی سایت نشون بدین کنار بقیه ماژول ها. ماژول خیلی خوبیه فقط یه مشکل داره که همه عکس ها رو عمودی نشون میده. افقی نمیشه

*** 3 پست شما یکی شد