نوشته اصلی توسط
Parsica
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام، وقت بخیر
من به تازگی به خانواده جوملا پیوستم، بهتر بگم اولین تجربه من در طراحی یک وبسایت هستش
یک سری مشکلات داشتم که با استفاده از نوشته های فروم و یک کتابچه الکترونیکی آموزش جوملا موفق شدم حلشون کنم
در حال حاضر مشکلاتی در قالب وبسایت دارم که با روش های نوشته شده در فروم قابل حل نبود.
من هم از قالب ورتکس استفاده میکنم، میخواستم یه سری تغییراتی توی قالب بدم که متاسفانه موفق نبودم.
اول از همه میخوام فونت هایی که این قالب ازش استفاده میکنه رو به tahoma تغییر بدم، یه دستور العمل در این مورد خوندم که تغییر فونت به b nazanin v, آموزش داده بود اما هر کاری کردم، موفق نشدم اجراش کنم ، و البته b nazanin یک فونت خیلی رسمی ایه و من فونت نرمتر tahoma رو ترجیح میدم
دوم اینکه این قالب یه نوار داره که روی اون آیکون های فیس بوک و توئیتر و آر اس اس و... قرار داره، میخوام این آیکونها به همراه لینک ورود و ثبت نام کنارشون به سمت راست وبسایت تغییر مکان بدهند.
در قسمت فوتر سایت هم متن کپی رایت قرار گرفته که میخواستم وسط چین بشه
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
آها تا یادم نرفته، من این قالب رو بخاطر شباهتی که به قالب Clarity از وبسایت joomla51 داشت انتخاب کردم، میدونم این قالب تجاریه و باید خریداری بشه، اگر هم کسی میتونه در زمینه خرید قالب من رو راهنمایی کنه، باز هم ممنونش میشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)