باسلام
من ومپ سرور رو روی سیستم نصب کردم وجوملای 2.5 رو کار میکونم
الان میخواهم یک فایل فشرده کونم وبعد به لوکال اپلود کونم ولینک ان رو به سایت بیزارم لطفا رهنمایم کنید ممنون ؟

باسلام
من ومپ سرور رو روی سیستم نصب کردم وجوملای 2.5 رو کار میکونم
الان میخواهم یک فایل فشرده کونم وبعد به لوکال اپلود کونم ولینک ان رو به سایت بیزارم لطفا رهنمایم کنید ممنون ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
شما می خوایدسایتی که روی لوکال درست کردید ، رو به هاست انتقال بدید ؟ بهترین گزینه استفاده از "اکپیا" ست
نه منظورم نه گریفتی !
من با لوکال کارمیکونم ومیخواهم مطالبم درلوکال به ساید اپلود کونم مثل نرم افزار ها فشرده شوده چی جوری باید به هاست لوکال انتقال یا اپلود کونم ؟
سلام
در پوشه ای که جوملا رو نصب کردید یک پوشه تحت نام مثلا downloads ایجاد کنید، دقت کنید در نام این پوشه از فاصله ها یا حروف بزرگ استفاده نکنید چون بعدا به مشکل بر خواهید خورد.
فایل های زیپ خود را داخل پوشه ی downloads بگذارید.
برای مثال شما فایل joomla.zip را داخل این پوشه گذاشته اید، پس لینک این فایل به این صورت هست:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
باسلام
این کارها رو کردم ولی درلوکال نتیجه نداده وابستگی به انترنیت رادارد؟ یا خیر باید درلوکال هم کارکند؟
![]()
سلام
به تصویر دقت کنید:
در بخش آدرس شما نام پوشه رو downloaeds وارد کردید، خطای مرورگر میگه که donlouds یافت نشد و فکر میکنم اسم پوشه هم چیز دیگری هست.
لطفا مراحل کار رو با دقت انجام بدید!
باسلام
اونو هم درست کردم الان هم صفحه دانلود بالانمیاید تصویروبیبین ؟
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)