سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل در آپلود نم.ودن فایل های فلش (swf,...)

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال

مشکل در آپلود نم.ودن فایل های فلش (swf,...)

با سلام خدمت کلیه دوستان محترمواقعاً دیگه نمیدونم چکار کنم...من از جوملا 1.5.26 استفاده می کنم و در هنگام آپلود فایل های فلش (SWF) به مشکل بر می خورم.موضوع از این قراره که یک چندین فایل swf رو آپلود کردم و یک ماژول دستی برای هر کدام ساختم، سپس در ادیتور ماژول مربوطه روی گزینه imsert/edit embedded media کلیک کردم و پس از دادن آدرس فایل، نوع فایل رو روی flash گذاشتم و بعد insert کردم. مشکلم اینجاست که چرا بعد از save نمودن ماژول فایل از بین میره و در ماژول save نمیشه، در حالی که وقتی نوع فایل رو روی مثلاً quick time میگذارم save میشه ولی مشکل دیدن اونو تو سایت دارم.برای حل این مشکل از allvideo هم استفاده کردم ولی باز هم نشد.فکر میکنم این یک باگ برای جوملا 1.5 هست.لطفاً منو راهنمایی کنید که چکار کنم.اگه یه جوونمرد پیدا بشه و خودش برام این مشکل رو حل کنه واقعاً ممنونش هستم. هر کسی خواست این لطف رو بکنه بگه من براش اطلاعات سایت رو خصوصی بفرستم. این مسئله واقعاً تمام وقت و حوصلم رو گرفته و زده شدم.با تشکر از کلیه دوستان

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال

Thumbs up

سلام

این باگ نیست .

به پلاگین TinyMCE برید و در قسمت عناصر ممنوع ، object را حذف کنید .

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با احترام
    ویرایش توسط محمد محسنی : 01-22-2013 در ساعت 09:06 AM

4. کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 4 بار در 4 ارسال
    mehdininja جان واقعاً ازت ممنونم ... لطف بسیار بزرگی به من کردی ... خدا خیرت بدهراستی یه سوال: میتونی بهم بگی چرا بعضی از عکس های سایت مانند: عکس های مطالب و عکس های ماژول هام در زمانی که سایت روی لوکال بود بخوبی نمایش داده می شدند ولی الان که سایت روی سرور منتقل شده نمایش داده نمی شوند؟ (بعضی ها نمایش داده می شوند و بعضی دیگر نمایش داده نمی شوند) البته برای رفع این مشکل عکس ها رو دوباره آپلود کردم ولی باز هم درست نشد...!!!ممنونتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)