-
مشکل در نمایش پرینت و چاپ جوملا
با سلام
وقتی که می خوام تو سایتم برای مطالب دکمه های پی دی اف و چاپ و پی دی اف رو فعال کنم اینارو به صورت لینک نشون می ده نه آیکون .
کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا باید درست بشه این قضیه ؟
مرسی
اینم لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-27-2013 09:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
این قضیه از عکس ها یا از css آب می خوره .
شما اول باید چک کنید ببینم اون عکس های چاپ و ایمیل وجود دارند توی فایل های عکست . اگر هم بودند باید برید تو css و چک کنید ببینم درست دستور رو نوشتند .
-
-
دستور درستش رو می شه اینجا واسه من بنویسید ؟ و اینکه در کدوم فایل باید قرار بگیره؟ احتمالا قالب به قالب فرق می کنه ولی این دکمه ها به نظرم مال جوملا هست و مال قالب نیست .. درسته؟
ویرایش توسط Nasim19 : 01-27-2013 در ساعت 12:04 PM
-
-
بله دوست عزیز . کد یا دستور صحیح رو نمی تونم بزارم چون ساختار همه ی قالب ها با هم فرق می کنه و راجع به عکس ها هم می تونه توی خود جوملا باشه و هم توی قالبش .
بعد شما باید بری پیش اون کسی که قالب رو برای شما فارسی سازی کرده ، و از اونا بپریسید .
-
-
خب قالب رو خودم ریختم ! کسی فارسیش نکرده . آر تی ال بود. این عکس آیکون ها رو الان من باید کجا بریزم تا درست بشه ؟ لطفا کسی که بلده راهنمایی کنه . ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
Nasim19
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب قالب رو خودم ریختم ! کسی فارسیش نکرده . آر تی ال بود. این عکس آیکون ها رو الان من باید کجا بریزم تا درست بشه ؟ لطفا کسی که بلده راهنمایی کنه . ممنون
سلام
images/M_images
printButton.png
con_fax.png
ویرایش توسط mehdininja : 01-27-2013 در ساعت 07:00 PM
-
-
سلام
در مدیریت مطالب روی دکمه ی انتخابها کلیک کنید و از زبانه مطالب به دنبال گزینه ای تحت نام نمایش آیکون ها بگردید.
در مدیریت منو ها > منوی اصلی > صفحه اصلی> گزینه های مطلب
به دنبال گزینه ای تحت نام نمایش آیکون ها، نمایش آیکون چاپ و ... بگردید.
این دو مورد رو بررسی کنید و پس از اعمال تغییرات ذخیره ساز رو پاکسازی بفرمایید.
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)