من یه فایل css دارم میخوام ویرایشش کنم وبعد چجور اپلودش کنم موقعی که تو سایت میزارمش بهم نریزه فقط میخوام اسم فایل رو عوض کنم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

من یه فایل css دارم میخوام ویرایشش کنم وبعد چجور اپلودش کنم موقعی که تو سایت میزارمش بهم نریزه فقط میخوام اسم فایل رو عوض کنم کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میشه واضح تر توضیح بدید؟ولی تا جایی که من فهمیدم خب css مورد نظر رو با مثلا dream weaver ویرایش کنید و بعد در پوشه css های قالب آپلود کنید در مورد اینکه هم که گفتید بهم نریزه بستگی بشما داره که چه تغیراتی ایجاد میکنید...
سلام من یه فایل css دارم میخوام تغییرش بدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخوام آدرسش عوض بشه وقتی که در سایت میذارمش تغییر نکنه
خب آدرس اون رو در index.php تغیر بدید معمولا در تگ head آدرس ها css قرار دارند از اونجا ادرس جدید رو بدید...
موقعی که این فایلو آپلود میکنم که وب به هم میریزه میخواهم آپلود شه دوباره آدرس این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] با یکی از آپلودها تغییر کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تغیییر کنه به یه آدرس دیگه به یه ادرس مثل ادر زیر
علاقه مندی ها (Bookmarks)