-
چه جور فایل فلش swf رو بزارم تو سایت؟
دوستان من چه جور فایل فلش SWF رو بذارم تو سایت ؟
البته این نرم افزار رو می*شناسم>>> Embedder Module Codeboxr Flash SWF
اما در این ماژول باید فایل فلش رو یه جا آپلود کنی بعد آدرس URL فایل رو کپی کنی تو ماژول
اما شنیدم با ادیتور JCE میشه فایل فلش رو تو یه ماژول HTML سفارشی قرار داد و فرستاد رو سایت اما چطور؟ فایل فلش رو از کجا فراخوانی کنم ؟ وقتی از قسمت درج تصویر اقدام میکنم آپلود نمیکنه ارور میده!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-30-2013 08:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اول ادیتور پیشرفته رو انتخاب کن از پلاگین TinyMCE بعد مدیریت ماژول => جدید => HTML دلخواه => در ادیتور Insert / Edit embedded رو بزن ادرس فلش که در هاستت اپلود کردی رو بنویس و درج کن . موقعیت نمایش رو انتخاب و ذخیره کن
موفق باشی
-
-
ممنون دوست عزیز
اما بعد از اینکه فایل رو آپلود کردم از کجا آدرسش رو پیدا کنم ؟ به منوی مدیریت رسانه*ها هم رفتم یه آدرس نوشته بود اما مشکوک و غیر طبیعی بود و وقتی اون آدرس رو وارد کردم فایل فلش رو نشون نمیداد!
-
-
دوست عزیز چه مشکوکی
برید هاستتون از اوجا آپلودش کنید .
-
-
عدم ذخیره فایل swf
سلام خسته نباشید من کارهای بالا رو انجام دادم و در ادیتور فایل swf نشون داده میشه ,ولی وقتی میخوام ذخیره کنم فایلم نشون داده نمیشه مشکل از کجاست تو رو خدا کمک کنید
-
-
سلام ، سوال خودتان را در تاپیک جدید بپرسید .
من در دانشنامه مطلبی در مورد افزایش بارگذاری سایت خوندم و در اونجا گفته شده بود در TinyMCE در قسمت عناصر ممنوع applet,iframe,object رو اضافه کنید .
وقتی object در کادر عناصر ممنوع هست وقتی یه فرمت swf از ادیتور جوملا اضافه میکنم مثل اینکه هیچی اضافه نکردیم یعنی فایل نمیاد .
وقتی object رو از عناصر ممنوع پاک میکنم مشکل برطرف میشه .
مدیریت پلاگین ها => TinyMCE => عناصر ممنوع => object را حذف کنید . 
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)