سلام . جوملا رو روی سایتم نصب کردم . و یک نام نیز برای سایت خودم انتخاب کردم اما بعد از نام سایت من در نوار عنوان عبارت ( جوملا 2.5 مزین با نام امیر کبیر ) می نویسه .
لطفا بفرمایید چطور این عبارت رو از نوار عنوانم غیر فعال کنم تا دیگه نشون نده مرسی.

سلام . جوملا رو روی سایتم نصب کردم . و یک نام نیز برای سایت خودم انتخاب کردم اما بعد از نام سایت من در نوار عنوان عبارت ( جوملا 2.5 مزین با نام امیر کبیر ) می نویسه .
لطفا بفرمایید چطور این عبارت رو از نوار عنوانم غیر فعال کنم تا دیگه نشون نده مرسی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منم دقیقا همین مشکل را دارم
سلام ، منوها => منوی بالا => صفحه اصلی => پارامترها => عنوان صفحه
سلام .
با تشکر از راهنمایی شما. مشکلم برطرف شد
سلام آقا تو مدیریت جوملای من منوی بالا نیست
کلا جوملای من طبیعی نیست
دلیلش نمی دونم
یعنی چی نیست .نوشته اصلی توسط me-ma [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما صفحه ای اصلی تون رو از مدیریت باز کنید عنوانش رو بنویسید
منوها => منوی بالا => صفحه اصلی => پارامترها => عنوان صفحه
اگر نشد یه عکس بزار
اینم عکسش
![]()
دروود
این تصویری که قرار دادید ! مشکلش چیه ؟
کجا رو میخواهید تغییر بدید !
واضح تر توضیح بدید
در پناه ایزد
پس
اول اینکه جوملا شما نسخه 2.5.3 هست الان 2.5.8 اومده
منوها => منوی اصلی => صفحه اصلی => پارامترها => عنوان صفحه
من یه کاربر تازه امنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از روی میهن وب هاست . هاست خریدم بشونم گفتم جوملا را نصب کنن اونا هم نصب کردن ولی چون قبلا با جوملا کار کرده بودم از همون اول این جوملایی که نصب کرده بودن واسم عجیب بود
حالا هم راه آخری که دوستمون گفتن هم نمی شه چون تو این جوملا اصلا پارامترها وجود نداره ؟؟؟!؟!؟!؟!؟!
می دونم چه جوری باید جوملا را از روی هاست پاک کنم ولی نمی دونم چه جور باید دوباره نصب کنم اگه می شه در این مورد کمکم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)