Fatal error: Class 'JVersion' not found in/home/dopp/public_html/libraries/cms.php on line 29
بعد از ارتقا از 1.7 به 2.5
لطفا راهنمایی بفرمایید

Fatal error: Class 'JVersion' not found in/home/dopp/public_html/libraries/cms.php on line 29
بعد از ارتقا از 1.7 به 2.5
لطفا راهنمایی بفرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دو تا کار می تونید انجام بدید:
1) اول این که دوباره بسته ی بروزرسانی رو نصب کنید.
2) اگه حل نشد به منوی گسترش ها -> پایگاه داده برید و بر روی دکمه ی موجود در بالا کلیک کنید.
شاید حل بشه.
منوی گسترش ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی لوکال سایتم بالا میاد خیلی هم عالیه ولی روی هاست که آپلود کردم این مشکل پیش اومد اصلا تو منوی مدیریت هم نمیره که بخوام دوباره بروزرسانی کنم
دروود
یک بار جوملا 2.4.7 رو روی جوملا خودتون اکسترکت کنید !
ببینید منوها بالا میاد سپس کارهایی که دوست خوبم اقای نوین فرد گفتند رو انجام بدید
در پناه ایزد
مرسی همشهری
من به 2.5.8 ارتقا دادم
جوملای 2.5.8 رو تو هاست اکسترکت کنم؟ جایگزین فایلهام نمیشه؟ مطالب و تصاویر منظورمه
میشه مشکلی نیست !
در پناه ایزد
باز هم نشد
پوشه 2.5.8 رو اکسترکت کردم نشد دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟ راه دیگه نداره؟؟
من رفتم همه ی جوملا ها یعنی بسته های اونا رو دیدم توی قسمت libraries cms.php line 29 واسه همه این هست واسه منم هست :
// Define the Joomla version if not already defined.
if (!defined('JVERSION')) {
$jversion = new JVersion;
define('JVERSION', $jversion->getShortVersion());
لطفا راهنمایی کنید
سطح دسترسی فایل libraries -> cms.php رو به 777 تغییر بدید
سپس کد های زیر رو در اون قرار بدید و بعد از دخیره سطح دسترسی رو به حالت اول برگردونید !
در پناه ایزدکد:<?php /** * @package Joomla.Libraries * * @copyright Copyright (C) 2005 - 2012 Open Source Matters, Inc. All rights reserved. * @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE */ defined('_JEXEC') or die; // Set the platform root path as a constant if necessary. if (!defined('JPATH_PLATFORM')) { define('JPATH_PLATFORM', dirname(__FILE__)); } // Import the cms loader if necessary. if (!class_exists('JCmsLoader')) { require_once JPATH_PLATFORM.'/cms/cmsloader.php'; } // Setup the autoloader. JCmsLoader::setup(); // Define the Joomla version if not already defined. if (!defined('JVERSION')) { $jversion = new JVersion; define('JVERSION', $jversion->getShortVersion()); } // Register the location of renamed classes so they can be autoloaded // The old name are considered deprecated and this should be removed in 3.0 JLoader::register('JRule', JPATH_PLATFORM . '/joomla/access/rule.php'); JLoader::register('JRules', JPATH_PLATFORM . '/joomla/access/rules.php');
ویرایش توسط mersad : 02-05-2013 در ساعت 10:07 PM
فرمایش شما رو انجام دادم ولی باز هم نشد و این ارور اومد:
Warning: require_once(/home/xxx/public_html/libraries/cms/cmsloader.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxx/public_html/libraries/cms.php on line 18
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/xxx/public_html/libraries/cms/cmsloader.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/xxx/public_html/libraries/cms.php on line 18
علاقه مندی ها (Bookmarks)