-
حذف دیتابیس
با سلام
زمانی که بسته نصبی رو نصب می کنم محتویات دیتابیسی رو که براش ساختم بعد از زدن دکمه ادامه در مرحله نصب اطلاعات نمونه حذف می کنه
Table 'tt.kwohc_users' doesn't exist SQL=INSERT INTO kwohc_users (`id`,`name`,`username`,`email`,`password`,`userty pe`,`block`,`sendEmail`,`registerDate`,`lastvisitD ate`,`activation`,`params`) VALUES (42, 'Super User', 'admin', 'h@t.com', '09aa84ef1a9dd2364996d4d1295865db:iuX0EVgvuN15Hgnq 2SIMh5ASvrtOX32P', 'deprecated', '0', '1', '2013-02-02 12:15:50', '0000-00-00 00:00:00', '0', '')
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2013 02:29 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز زمانيكه از بسته نصبي استفاده ميكنيد ، خودش حاوي همه چي هست ! اينكه فرموديد از قبل ديتا بيستون حاوي اطلاعاتي است رو ميشه توضيح بيشتر بفرمائيد؟
موفق باشيد
-
-
نیاز به توضیحات بیشتر داره
-
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزيز زمانيكه از بسته نصبي استفاده ميكنيد ، خودش حاوي همه چي هست ! اينكه فرموديد از قبل ديتا بيستون حاوي اطلاعاتي است رو ميشه توضيح بيشتر بفرمائيد؟
موفق باشيد
سلام
یه دیتا بیس براش ایجاد می کنم که تمامی جداول موجود در اون دیتا بیس رو حذف می کنه و خطایی رو که در بالا کپی کردم نشون می ده(منظورم دیتابیسی که در مرحله معرفی بانک اطلاعاتی وارد می کنیم)
خود بسته نصبی حاوی دیتا بیس نیست.
-
-

نوشته اصلی توسط
novinfard
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نیاز به توضیحات بیشتر داره
زمانی که یه بسته نصبی- نصب می کنیم در مرحله معرفی اطلاعت دیتابیس و بعدش اسم سایت و ادمین و پسورد و نصب اطلاعات نمونه ارروری که نوشتم رو نمایش می ده و جداول داخل دیتابیس رو کلا حذف می کنه.
بعد از اون 2 تا بسته دیگه نصب کردم مشکلی نداشت
-
-
دروود
خوب دوست عزیز مشکل از بسته نصبی هست !
بسته های نصبی تجاری هستند عموماً
احتمالاً شما از بسته های نال شده استفاده میکنید !
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)