-
قالب ورتکس
سلام؛ قالب ورتکس از shap5 آیا تجاری است؟ ظاهرا قالب پر مشکلی است.از نظر CSS Validator چهار ارور و 66 وارنینگ دارد.و سیرویس دهنده هاست ما به ما اخطار داده که به دلیل اشکالات فراوان در قالب سایت شما منابع سرور (cpu) را بیش از حد مجاز استفاده می کند. و قالب را باید عوض کنید. در میان قالبهای رایگان کدام قالب به درد ما که مقالات برگزیده کتابهایمان را ارائه میکنیم می خورد و کمترین اشکال را دارد؟ ممنون میشوم اگر راهنمایی فرمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2013 06:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز .چرا خودتون قالب طراحی نمی کنید.
-
-
سلام بزرگوار ؛ برای اینکه بلد نیستیم. اکثر کاربران هم قالب رایگان دارند. وانگهی ما هنوز نمیدانیم جوملا چقدر کارآیی دارد. استدعا داریم جوملا شناسی بفرماید این قالب اولا تجاری است. یا رایگان و دوم آیا درست بشو است یا نه؟ سوم اینکه قالب دو ستونه یا سه ستونه رایگان بدرد بخوری معرفی بفرمایید.
ویرایش توسط rooshan : 01-27-2013 در ساعت 01:04 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
rooshan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام بزرگوار ؛ برای اینکه بلد نیستیم. اکثر کاربران هم قالب رایگان دارند. وانگهی ما هنوز نمیدانیم جوملا چقدر کارآیی دارد. استدعا داریم جوملا شناسی بفرماید این قالب اولا تجاری است. یا رایگان و دوم آیا درست بشو است یا نه؟ سوم اینکه قالب دو ستونه یا سه ستونه رایگان بدرد بخوری معرفی بفرمایید.
سلام ، هر قالبی دلت میخواد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتره یه قالب برای سایتتان طراحی کنند دوست عزیز .
-
-
سلام، وقت بخیر
من به تازگی به خانواده جوملا پیوستم، بهتر بگم اولین تجربه من در طراحی یک وبسایت هستش
یک سری مشکلات داشتم که با استفاده از نوشته های فروم و یک کتابچه الکترونیکی آموزش جوملا موفق شدم حلشون کنم
در حال حاضر مشکلاتی در قالب وبسایت دارم که با روش های نوشته شده در فروم قابل حل نبود.
من هم از قالب ورتکس استفاده میکنم، میخواستم یه سری تغییراتی توی قالب بدم که متاسفانه موفق نبودم.
اول از همه میخوام فونت هایی که این قالب ازش استفاده میکنه رو به tahoma تغییر بدم، یه دستور العمل در این مورد خوندم که تغییر فونت به b nazanin v, آموزش داده بود اما هر کاری کردم، موفق نشدم اجراش کنم ، و البته b nazanin یک فونت خیلی رسمی ایه و من فونت نرمتر tahoma رو ترجیح میدم
دوم اینکه این قالب یه نوار داره که روی اون آیکون های فیس بوک و توئیتر و آر اس اس و... قرار داره، میخوام این آیکونها به همراه لینک ورود و ثبت نام کنارشون به سمت راست وبسایت تغییر مکان بدهند.
در قسمت فوتر سایت هم متن کپی رایت قرار گرفته که میخواستم وسط چین بشه
ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه
آها تا یادم نرفته، من این قالب رو بخاطر شباهتی که به قالب Clarity از وبسایت joomla51 داشت انتخاب کردم، میدونم این قالب تجاریه و باید خریداری بشه، اگر هم کسی میتونه در زمینه خرید قالب من رو راهنمایی کنه، باز هم ممنونش میشم
-
-

نوشته اصلی توسط
Parsica
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام، وقت بخیر
من به تازگی به خانواده جوملا پیوستم، بهتر بگم اولین تجربه من در طراحی یک وبسایت هستش
یک سری مشکلات داشتم که با استفاده از نوشته های فروم و یک کتابچه الکترونیکی آموزش جوملا موفق شدم حلشون کنم
در حال حاضر مشکلاتی در قالب وبسایت دارم که با روش های نوشته شده در فروم قابل حل نبود.
من هم از قالب ورتکس استفاده میکنم، میخواستم یه سری تغییراتی توی قالب بدم که متاسفانه موفق نبودم.
اول از همه میخوام فونت هایی که این قالب ازش استفاده میکنه رو به tahoma تغییر بدم، یه دستور العمل در این مورد خوندم که تغییر فونت به b nazanin v, آموزش داده بود اما هر کاری کردم، موفق نشدم اجراش کنم ، و البته b nazanin یک فونت خیلی رسمی ایه و من فونت نرمتر tahoma رو ترجیح میدم
دوم اینکه این قالب یه نوار داره که روی اون آیکون های فیس بوک و توئیتر و آر اس اس و... قرار داره، میخوام این آیکونها به همراه لینک ورود و ثبت نام کنارشون به سمت راست وبسایت تغییر مکان بدهند.
آها تا یادم نرفته، من این قالب رو بخاطر شباهتی که به قالب Clarity از وبسایت joomla51 داشت انتخاب کردم، میدونم این قالب تجاریه و باید خریداری بشه، اگر هم کسی میتونه در زمینه خرید قالب من رو راهنمایی کنه، باز هم ممنونش میشم
با سلام
دوست عزیز کارهای که شما گفتید واسه قالب بیشترشون مربوط به css قالب هستش . برای راست چین و وسط چین کردن و عوض کردن فونت باید آشنایی داشته باشید . اگر هم بلد نیستید نگران نباشید این مطالب همگی تو دانشنامه جوملا فارسی هستند . مثل راست چین کردن وعوض کردن فونت ها
برای خرید قالب هم بگم . شما می تونید از سایت هایی که کار پرداخت های دلاری و پی پال دارند می تونید انجام بدید .
موفق باشید .
-
-
دروود
بله این فالب تجاری هست !

نوشته اصلی توسط
drama
سلام دوست عزیز .چرا خودتون قالب طراحی نمی کنید.
شما اموزش طراحی قالب رو قرار بدید !

نوشته اصلی توسط
Parsica
سلام، وقت بخیر
برای تغییر استایل و فونت باید همون طور که دوستان اشاره کردند به فایل css قالب مراجعه کنید !
اگر هم میخواهید که فونت فارسی استفاده کنید میتونید از اموزش زیر کمک بگیرید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)