سلام، من میخوام به سایتم مطلب اضافه کنم اما فقط یه قسمت ک.چیکی از بخش کانتنتم رو اختصاص میده و بقیه رو نمیاره هر چقدر هم که فضای کانتنت رو بزرگ میکنم تاثیری نداره نوشته ها رو نمیاره
مشکل از چیه؟

سلام، من میخوام به سایتم مطلب اضافه کنم اما فقط یه قسمت ک.چیکی از بخش کانتنتم رو اختصاص میده و بقیه رو نمیاره هر چقدر هم که فضای کانتنت رو بزرگ میکنم تاثیری نداره نوشته ها رو نمیاره
مشکل از چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام ، این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
میشه توضیح بدین؟ فوریه
ممنون میشم
دروود
مدیریت > منوها > منو اصلی > تنظیمات سمت چپ > ستون رو روی 1 قرار بدید و تعداد روی 5
در پناه ایزد
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از توضیح اما سوال من مطالب بدنه ی اصلی سایته نه منو، هر چند تا مطلب رو هم که ویژه میکنم فقط 4 تا رو نشون میدم
نمیدونم تنظیمانش کجاس
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
دوست عزیزمون مرصاد جان درست میگه دوست عزیز .
شما مگه نمی خوایید تعداد مطالب ویژه تو صفحه اصلیتون زیاد بشه ؟
باید این مراحل رو انجام بدی .
مدیریت > منوها > منو اصلی > خانه یا صفحه اصلی > انتخاب های طرح > مطالب برجسته رو هرچی دوست داری به تعداد مطالبت مقدار بده .
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیداش نکرده بودم، الان متوجه شدم، خیییلی ممنونم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)